سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ظرفیت تولید گوشت مرغ در شهرستان سرباز به ٨٠٠ تن در سال میرسد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرباز گفت: با به بهره‌برداری رسیدن این سه واحد ظرفیت تولید گوشت مرغ شهرستان سرباز به ٨٠٠ تن در سال خواهد رسید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، اسمعیل رنگ بست مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرباز  در جریان بازدید فرماندار این شهرستان از واحد‌های مرغداری در حال ساخت اظهار کرد: در حال حاضر این شهرستان با یک واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی سالیانه ٢٠٠ تن گوشت مرغ تولید و به بازار عرضه می‌کند.

وی افزود: نیاز سالیانه جمعیت یکصد هزار نفری سربازبه گوشت مرغ، حدود ٣ هزار تن میباشد که برای جبران این کمبود و افزایش ضریب خوداتکایی شهرستان به گوشت مرغ، اقدامات گسترده‌ای در حال انجام است.

رنگ بست افزود: از ابتدای امسال تاکنون با سرمایه‌گذاری بیش از ١٢٠ میلیارد ریال ٣ واحد جدید مرغداری صنعتی با ظرفیت ۶٠ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره با پیشرفت فیزیکی ٢٠ تا ١٠٠ درصد در حال اجراست که با به بهره‌برداری رسیدن این سه واحد ظرفیت تولید گوشت مرغ شهرستان سرباز به ٨٠٠ تن در سال خواهد رسید.

وی بیان داشت: ٧ متقاضی جدید برای راه‌اندازی واحد‌های صنعتی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت ١٣٠ هزار قطعه با کسب موافقت اصولی، در حال طی مراحل واگذاری زمین و تخصیص آب می‌باشند

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.