سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرح قانونگذاران آمریکایی برای مقابله با پهپاد‌های ایران

جمهوری‌ خواهان کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا طرح مقابله با پهپاد‌های ایران را بر اساس قانون کاتسا ارائه دادند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی جمهوری خواهان کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کرد شماری از جمهوری‌ خواهان کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا طرح مقابله با هواپیما‌های بدون سرنشین ایران را بر اساس قانون کاتسا ارائه دادند.

گریگوری میکس، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان، مایکل مک کال، عضو ارشد حزب جمهوریخواه، جو ویلسون، نماینده ارشد جمهوریخواه در کمیته فرعی خاورمیانه، شمال آفریقا و مبارزه با تروریسم جهانی و تد دویچ، نماینده دموکرات، «قانون توقف پهپاد‌های ایران» را ارائه دادند تا روشن شود تحریم‌های آمریکا علیه برنامه تسلیحات متعارف ایران بر اساس قانون کاتسا شامل تامین، فروش یا انتقال هواپیما‌های بدون سرنشین به یا از ایران می‌شود.

مک کال در خصوص این طرح مدعی شد: «تکثیر پهپاد‌های ایران همچنان آمریکا و متحدان ما را در سراسر خاورمیانه تهدید می‌کند. حملات پهپادی غیرقابل تحمل هستند. با این لایحه، ما این اطمینان را می‌دهیم که دنیا بداند آمریکا از هر ابزاری برای قطع عرضه و مجازات کسانی که پهپاد و قطعات آن را در اختیار ایران قرار می‌دهند، استفاده می‌کند.»

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان افزود: «قانون توقف پهپاد‌های ایران نه تنها با قانون «ثبت سلاح‌های متعارف سازمان ملل» هماهنگ است، بلکه علامتی قوی به جامعه بین‌المللی می‌فرستد که حمایت از برنامه پهپادی ایران توسط دولت آمریکا قابل تحمل نخواهد بود.»

نشریه آمریکایی نشنال اینترست پیشتر در گزارشی به قدرت و توانمندی یگان‌های پهپادی ایران و تولید بی نقص این پهپاد‌ها توسط ایران اذعان کرد و نوشت: ایران نسبت به سایر کشور‌هایی که دو یا سه برابر بیشتر هزینه صرف امور دفاعی خود می‌کنند، هواپیما‌های بدون سرنشین بیشتری تولید می‌کند.

طرح قانون گذاران آمریکایی در حالی مطرح شده است که دور هفتم مذاکرات وین برای بازگشت واشنگتن به برجام که سال ۲۰۱۸ از آن خارج شد، در حال برگزاری است و آمریکا در طول مذاکرات تنها به دنبال محدودیت کردن برنامه هسته‌ای بوده است، بلکه به دنبال سایر توافق‌ها درباره نقاط قوت دفاعی ایران است و این مسئله عامل بی نتیجه شدن شش دور مذاکرات بوده است.

موضوعی که ایران آن را صراحتا رد کرده و حتی حاضر نشده تا در مذاکرات جاری بر سر یک میز با آمریکایی‌ها بنشیند، چرا که تهران تنها حاضر به گفتگو با کشور‌هایی است که در توافق برجام همچنان حضور دارند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.