سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کدام فناوری‌ها زودتر از موعد وارد زندگی انسان ها شده اند؟

زندگی در عصر کنونی با فناوری‌های نوین پیوند خورده است؛ ابزار و دستگاه‌های هوشمندی که کار را برای بشر امروزی راحت کرده اند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از britannica، فناوری‌های آینده به ما خیلی نزدیک‌ هستند همانطور که بسیاری از تکنولوژی های امروز که بسیار مورد استفاده مردم هستند از سال‎ها پیش طراحی و پایه گذاری شده‎اند. برای مثال، برخی اشیا مثل خودرو‌های خودران قبلاً اختراع شده اند. آن‌ها فقط در انتظار کسب محبوبیت در بین کاربران هستند. غول اینترنتی Google یک خودروی خودران را توسعه داده است. طبق اعلام گوگل در سال ۲۰۱۲ بیش از ۳۰۰ هزار مایل رانندگی ایمن با ناوگان خودکار این شرکت انجام شده است. ایالت نوادا در سال ۲۰۱۲ پلاک‌های مخصوص خودرو‌های بدون راننده را صادر کرد. رشد بافت حیوانی از سلول‌های بنیادی در آزمایشگاه یکی از چالش‌ها و اقدامات مهم دانشمندان است.

گجت‌های هوشمند

منسوجات الکترونیکی یک فناوری در حال توسعه هستند. در آن‌ها الیاف پوشیدنی و وسایل الکترونیکی با هم ترکیب می‌شوند. با این کار یک دستگاه پوشیدنی انعطاف پذیر ایجاد می‌شود. محققان پوشیدنی‌های مجهز به چراغ‌های LED را توسعه داده اند. آن‌ها همچنین لباس‌های پاسخ دهنده به محرک‌های بیرونی مانند نور را معرفی کرده اند. آزمایشگاهی پیش بند صفحه کلید ساخته که می‌تواند با هر وسیله الکترونیکی قابل حملی استفاده شود. به عنوان مثال ویدیو‌های Miku در یوتیوب زیاد شدند. در سال ۲۰۱۰ او اولین کنسرت زنده خود را به صورت هولوگرافیک برگزار کرد.

پرواز فضایی خصوصی

شرکت خصوصی SpaceX توسط ایلان ماسک تاسیس شد. به عنوان اولین شرکت خصوصی سال ۲۰۱۲ یک فضاپیما را به ایستگاه فضایی بین‌المللی ارسال کرد. این شرکت در زمینه فضا با ناسا همکاری می‌کند. شرکت‌های دیگری مانند Virgin Galactic هم بر روی گردشگری فضایی سرمایه‌گذاری کرده اند.

پروتز‌های کنترل شونده با ذهن

رفتار مغز هنگام قطع شدن اندام‌ها جالب است. دانشمندان با مهار سیگنال‌های مغز از طریق الکترود‌ها و پایانه‌های عصبی اندام‌های مصنوعی ساخته‌اند. این بازو‌ها قادر به برداشتن اشیاء شکننده بدون له کردن آن‌ها هستند. نیازی به حرکت دادن انگشتان به صورت جداگانه نیست. در سال ۲۰۱۲ مردی با استفاده از یک پای مصنوعی کنترل شده از پله‌های برج ویلیس شیکاگو بالا رفت.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.