سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اجرای پویش احیای جنگل‌های زاگرس در چهارمحال و بختیاری

پویش مردمی احیای جنگل‌های زاگرس در ۲۹۰ هکتار وسعت چهارمحال و بختیاری همزمان با سراسر کشور از ۱۰ آذرماه اجرا می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سید اسماعیل صالحی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری در جلسه نهضت سبز استان در استانداری گفت: پویش مردمی احیای جنگل‌های زاگرس در ۲۹۰هکتار وسعت استان همزمان با سراسر کشور از ۱۰ آذرماه اجرا می‌شود.

او افزود: برای اجرای این پویش مردمی، کاشت گونه‌های بادام، گلابی وحشی و زالزالک در نظر گرفته شده است.


بیشتر بخوانید


صالحی اضافه کرد: این طرح در همه استان و در مناطق خاص از جمله منطقه آبسرده اردل، سیاسرد بروجن، تپه نورالشهدای بن، جاده سلامت سامان، پارک تهلیجان شهرکرد، منطقه چاله‌گاه خانمیرزا و منطقه آس‌جم لردگان، پارک جنگلی چلیچه فارسان، منطقه طارم در کوهرنگ و ناغان شهرستان کیار اجرا می‌شود.

او با اشاره به خشکسالی اخیر، شیوع آفات و بیماری درختان جنگلی و بهره‌برداری بی‌رویه و تخریب جنگل‌ها گفت: اجرای پویش مردمی احیای جنگل‌های زاگرس، محدود به مهلت زمانی خاص نیست و تا پایان فصل بذرکاری ادامه خواهد داشت و بذر مورد نیاز در اختیار دوستداران طبیعت و بهره‌برداران قرار خواهد گرفت.

کاشت گونه گیاهی در ۳۰۰ هزار هکتار از مراتع چهارمحال و بختیاری

محمدرضا محمدی معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به اجرای طرح توسعه گیاهان دارویی و مرتعی در استان با توجه به خشکسالی و کاهش این گونه‌ها افزود: کاهش گونه‌های گیاهی و دارویی در سطح چهار هزار هکتار مراتع استان با آغاز بارش‌ها شروع شده است.

او گفت: در این طرح گونه‌های گیاهی و خوراکی شامل کلوس، باریجه و آنغوزه به ۲ روش کشت بذر و ریشه انجام می‌شود.

صالحی با اشاره به اینکه توسعه کشت گیاهان خوراکی و دارویی و همچنین توسعه جنگل دراستان یک اولویت است، اضافه کرد: در این طرح‌ها، گونه‌های سازگار با طبیعت استان و مقاوم به کم‌آبی و بذر‌های ضدعفونی شده و بومی استان کشت می‌شود.

او ادامه داد: پویش مردمی احیای جنگل‌های زاگرس در مناطقی که ضریب حفاظتی بالا داشته باشند اجرا می‌شود تا از تخریب جنگل‌ها جلوگیری و فضای سبز توسعه پیدا کند.

محمدی گفت: برای اجرای این طرح در مناطقی که جنگل وجود ندارد از ظرفیت بوستان‌ها، پارک‌های جنگلی و فضا‌های سبز استفاده می‌شود.

انتهای پیام/ف

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.