به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی کنار کوهی، مدیر کل دامپزشکی خوزستان گفت: دامپزشکی استان در خط مقدم اول در بهداشت و سلامت محصولات دامی است و به منظور خدمت رسانی به مردم خوزستان آمادگی کامل دارد با تلاش و همکاری کارشناسان خبره دامپزشکی، مسئولان فنی و بهداشتی در کشتارگاههای دام و طیور و از سامانههای نظارتی تخصصی درون دستگاهی، نظارت از تولید تا مصرف فراوردهای خام دامی را به صورت شبانه روزی انجام دهد.
او با بیان اینکه نظارتهای دامپزشکی از ۲ طریق سامانهای و میدانی در حال انجام است، افزود: اداره کل دامپزشکی استان از طریق سامانههای تخصصی در حوزههای طیور و دام از زمان حرکت دام و طیور از فارمها تا رسیدن به دست مصرف کننده در جهت ردیابی بیماری و عوامل بیماری زا در حال خدمات رسانی است.
کنار کوهی با اشاره به انجام بازرسیهای میدانی و اعمال نظارتهای بهداشتی در همه نقاط سطح استان در حال اجرا است، بیان داشت: هم اکنون در سطح استان ۹ کشتارگاه طیور فعال داریم که اداره کل دامپزشکی به صورت شبانه روزی در حال رصد و پایش در این کشتارگاهها در خصوص بهداشت و سلامت محصولات مرغ تولیدی است و همچنین از طریق سامانههای تخصصی درون دستگاهی بر سلامت کامل این محصولات نظارت دارد.
این مقام مسئول یکی از مهمترین رسالتهای دامپزشکی را نظارت بهداشتی بر فراوردههای خام دامی عنوان و تصریح کرد: بطوریکه این اداره کل با در اختیار داشتن همه نیروهای خود به صورت شبانه روزی بر روند تولید فرآوردهای خام دامی در سطح استان مطابق با دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور نظارت کامل دارند.
انتهای پیام/گ