سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سهم ۴۳ درصدی شبکه تعاون روستایی فارس در کشت قراردادی گندم فارس

مدیر سازمان تعاون روستایی فارس از سهم ۴۳ درصدی کشت قراردادی گندم توسط شبکه تعاون روستایی استان در سال زراعی جاری خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، هدایت اله رحیمی مدیر سازمان تعاون روستایی فارس گفت: کشت قراردادی گندم نقش مهمی در تامین امنیت و پایداری تولید و گامی ارزشمند در رفع مشکلات بخش کشاورزی از جمله نیاز نقدینگی کشاورزان گندم کار برای خرید نهاده و ماشین آلات محسوب می‌شود.

او افزود: بسته سیاست حمایتی از کشاورزان در قالب کشت قراردادی گندم در سطح ۷۰ هزار هکتار برنامه ابلاغی استان فارس است که تا کنون بیش از ۱۴ هزار هکتار آن انجام و از این مقدار نزدیک به ۶ هزار هکتار توسط تشکل‌های تحت پوشش سازمان تعاون روستایی در انجام شده است.

رحیمی بیان کرد: گشت قراردادی گندم در راستای تامین امنیت غذایی کشور با استفاده از الگوی کشت و رسیدن به بهره وری تولید، افزایش ارزش افزوده، کاهش ضایعات و تعادل قیمت و حمایت از بهره برداران با هدف تامین کود پایه، سرک، پوشش بیمه محصول و جهش تولید این محصول راهبردی در استان در روند اجرا قرار دارد.

او گفت: تولید محصول بر اساس استاندارد‌ها و تقاضای مصرف کنندگان گندم و با اولویت اقتصادی کردن تولید، استفاده بهینه از یارانه‌ها و کاهش مداخله گری دولت در خرید و فروش گندم از دیگر اهداف اجرای این طرح است.

این مقام مسئول افزود: در این طرح گندم کار به ازای هر هکتار زیر کشت، علاوه بر دریافت کود پایه موردنیاز به ارزش تقریبی ۳۰ میلیون ریال، پوشش بیمه محصول را نیز استفاده خواهند کرد.

رحیمی اظهار کرد: شبکه تعاون روستایی استان فارس با در اختیار داشتن ۸۰ درصد کارگزار توزیع کود (۴۵۰ کارگزاری و ۳۵۰ متعلق به تشکل‌ها) و بیش از ۱۳۰ مرکز خرید گندم و بیش از نیم قرن تجربه در توزیع نهاده‌ها و خرید‌های تضمینی و توافقی و داشتن زیر ساخت لازم آمادگی کامل جهت انعقاد قرارداد را دارد، اما متاسفانه این طرح با تاخیر به استان ابلاغ شد و در شهر‌های شمالی استان کشت به پایان رسیده و در جنوب استان بیش از نیمی از کشت انجام شده، اما گندمکارانی که هنوز کشت نکرده اند می‌توانند برای استفاده از مزایای این طرح به ادارات تعاون روستایی شهرستان‌ها مراجعه و پس از اخذ قرارداد و سفته بابت ضمانت به سامانه پایش که در اختیار مراکز خدمات جهاد کشاورزی می‌باشد معرفی شوند.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.