سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تاراج منابع طلای یمن از سوی امارات

منابع محلی در یمن فاش کردند امارات با اشغال استان حضرموت یمن، منابع طبیعی این کشور را غارت می‌کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از البوابه الاخباریه الیمنیه، در سال ۲۰۱۸ و سه سال بعد از هجوم ائتلاف عربی متجاوز به یمن جنبه‌های بحث برانگیزی از اشغالگری امارات در مناطقی از استان حضرموت فاش شد. «سالم الجابری» فعال یمنی در توییتر افشا کرد که کامیون‌های اماراتی سنگ‌های طلای یمن را از شهرستان «حجر» استان «حضرموت» بارگیری کرده و به بندر «الضبه» برده و در حالی که مردم یمن در فقر و قحطی به سر می‌برند، امارات با کشتی‌های بزرگ، طلای استخراج شده را به خارج از این کشور منتقل می‌کند.

امارات از فرودگاه الریان در استان حضرموت برای حمل‌ و نقل کارگران شرکت‌های خود که در زمینه اکتشاف طلای یمن کار می‌کنند و همچنین انتقال مقادیر استخراج شده از معادن استفاده می‌کند.

پیش از این خبرگزاری رویترز با بیان اینکه امارات دروازه قاچاق طلا به جهان است، تاکید کرده بود که قاچاق غیرقانونی طلا از کشور‌های آفریقایی به امارات میلیارد‌ها دلار بوده است.

«عبدالجبار عوض الجریری» روزنامه نگار یمنی هم در نوامبر ۲۰۱۹ در توئیتی اعلام کرد که شرکت‌های اماراتی مقادیر زیادی سنگ را از یکی از معادن طلا در منطقه «حجر» واقع در ساحل حضرموت قاچاق می‌کنند.

سازمان زمین شناسی در صنعا پیشتر در خصوص منابع طبیعی موجود در حضرموت گفته بود که مکان‌هایی در حضرموت قرار دارند که قدمت آن‌ها به دوره پرکامبرین (پرِکامبریَن در حقیقت هم‌زمان با پیدایش زمین در حدود ۴٫۶ میلیارد سال پیش است) می‌رسد و جزو سنگ‌های دگرگونی آتشفشانی و رسوبی و همچنین سنگ‌های گرانیتی هستند.

در مطالعه‌ای که قبلاً در استان حضرموت انجام شده بود، مقامات یمنی اعلام کردند که ذخایر طلا در این دره حدود ۶۷۸۰۰۰ تن است. به گفته مقامات یمنی این معادن طلا قبل از حمله ائتلاف متجاوز به یمن در اختیار «علی عبدالله صالح» رئیس‌ جمهور سابق یمن، خاندان او و اعضای حزب الاصلاح قرار داشت و اکنون نیز این معادن در اختیار امارات و نیرو‌های وفادار به آن هستند.

امارات و عربستان از سال ۲۰۱۵ با ساماندهی یک ائتلاف عربی به یمن حمله کردند. امارات و عربستان با اشغال کردن بخش‌های مختلفی از یمن به غارت منابع طبیعی این کشور از جمله طلا و نفت آن پرداختند. با گذشت هفت سال از شروع این جنگ ارتش و کمیته‌های مردمی به مقابله با ائتلاف و سرکردگان آن برخواسته و در حال حاضر سعی دارند استان «مأرب» را که تحت اشغال قرار دارد آزاد کنند.

با وجود اینکه یمن دارای منابع طبیعی بسیاری است، اما به دلیل غارت این سرمایه‌ها مردم این کشور در قطحی و فقر زندگی می‌کنند و بنابر گزارش برنامه جهانی غذا به ۴۹ منطقه یمن که در سال ۲۰۱۸ ناامنی غذایی را تجربه می‌کردند، ۱۰۵ منطقه دیگر اضافه شده است. افراد ساکن در این مناطق یا مقدار غذای محدودی دارند یا مجبور هستند از برگ درختان تغذیه کنند. برخی فرزندان خود را نزد اقوام می‌فرستند تا آن‌جا غذایی بخورند، برخی نیز دارایی‌های خود را می‌فروشند تا بتوانند غذایی تهیه کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۱۱ ۰۷ آذر ۱۴۰۰
خوب با پهباد بزن این که کاری نداره وقتی میلاردها دلار ارزش دا ه گزارش میدن