سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز:

ارتقاء ایمنی و سلامت غذایی رسالت وزارت بهداشت است

برزگر گفت: ارتقاء ایمنی و سلامت غذایی شهروندان مهم‌ترین رسالت وزارت بهداشت و به تبع آن معاونت غذا و داروی اهواز است و باید به آن توجه شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حسین برزگر، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در حاشیه بازرسی داروخانه ها، صنایع و کارخانجات غذایی ایذه که به منظور ارزشیابی شبکه بهداشت و درمان در حوزه غذا، دارو، آزمایشگاه، طب سنتی و تجهیزات پزشکی انجام شد، گفت: مهم‌ترین رسالت وزارت بهداشت و به تبع آن معاونت غذا و داروی اهواز، ارتقاء ایمنی و سلامت غذایی شهروندان است.

او با بیان اینکه اولین مقصد بازدید معاونت غذا و داروی دانشگاه، کارخانجات، آزمایشگاه‌ها و داروخانه‌های ایذه بود، افزود: گروه کارشناسی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز، این شهرستان را به عنوان اولین مقصد بازدید گروهی انتخاب کرد و از کارخانه آرد زمرد، تولیدی مواد شوینده، داروخانه‌ها و آزمایشگاه‌ها و داروخانه بیماران بستری در بیمارستان شهدای ایذه که به همت کارشناسان غذا و دارو راه اندازی شده بود، بازدید بعمل آورد.

امیر یاراحمدی، مدیر شبکه بهداشت و درمان ایذه نیز در این بازدید با قدردانی از معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز که شهرستان ایذه را پس از شرایط سخت کرونایی به عنوان اولین مقصد بازدید انتخاب نمود، بیان داشت: شبکه بهداشت و درمان شهرستان همواره از بازدید و نظارت معاونت‌های دانشگاه علوم پژشکی اهواز استقبال می‌کند و همه تلاش خود را برای رفع نواقص، رعایت استاندارد‌ها و ارتقاء شرایط انجام به کار خواهد گرفت.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.