سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف گاز بحرانی شد؛ خاموشی در راه است؟

با مصرف بیش از ۷۰۰ میلیون متر مکعب گاز در یک روز، وزیر نفت به مصرف کنندگان هشدار داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ هنوز خاموشی‌های تابستان از خاطر مردم نرفته است که خاموشی‌های زمستان و فصل سرد هم به نوعی دیده می شود.

شاید مثل تابستان در زمستان هم خاموشی داشته باشیم؟

فریدون حسنوند رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در نشست کمیسیون انرژی با وزرای نفت، نیرو و صمت در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به خاموشی‌های فصل تابستان پیش بینی می‌شود در فصل زمستان هم احتمال خاموشی وجود داشته باشد. در نتیجه تمهیدات لازم باید اندیشیده شود و امکانات کل کشور برای مقابله با مشکلات بسیج باشد.

وی افزود: به‌علاوه راه‌اندازی ستاد هماهنگی میان وزارتخانه‌های مربوط موضوع دیگری بود تا مصرف برق در زمستان مدیریت شود.

همه ساله با فرارسیدن فصل سرما مصرف گاز بخش خانگی در کشور افزایش می‌یابد و به دلیل آنکه توان تولید گاز در کشور محدود است گویا برنامه ریزی برای تامین سوخت نیروگاه‌ها  صورت نگرفته است.

ولی به گفته مسئولان سوخت نیروگاهی تکمیل است و برای فصل سرد سال هیچونه مشکلی از نظر سوخت رسانی در کشور نخواهیم داشت.

محدودیت گاز صنایع با سوخت مایع جبران می‌شود

جواد اوجی وزیر نفت تصریح کرد: از چند روز گذشته با افزایش مصرف گاز در کشور شروع به محدود کردن گاز در صنایع سیمانی کرده ایم که البته این کمبود با سوخت مایع جبران شده است.

او افزود: مصرف گاز در بخش خانگی و تجاری به بیش از ۵۱۷ میلیون متر مکعب رسیده که در مقایسه با سال گذشته ۲۲ درصد افزایش داشته است.

وزیر نفت گفت: سوخت صنایع قطع نشده بلکه از گاز به سوخت مایع تبدیل شده است.در بحث بهینه سازی مصرف اقداماتی شروع شده است و افزایش تعرفه های مشترکان پرمصرف را در دستور کار داریم.

او ادامه داد: از اول آذر بازرسان از ساختمان های اداری بازدید داشته اند. ۱۴۲۸ اخطار داده شده و گاز ۱۲۴ اداره پرمصرف هم قطع شده است.

برق در زمستان قطع می‌شود؟

 غلامعلی رخشانی مهر معاون هماهنگی توزیع توانیر در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای تامین برق زمستان ۱۴۰۰ گفت: برای نیروگاه ها سوخت‌های مایع در حال بارگیری هستند و این ظرفیت‌ها تکمیل می‌شود.

معاون هماهنگی توزیع توانیر افزود: بحران انرژی در زمستان اختصاص به یک کشور و منطقه نیست و اگر بخش‌های تامین کننده انرژی مثل سوخت مایع و گاز وزارت نیرو سنکرون عمل نکنند و مشکلی در این زمینه به وجود آید ممکن است محدودیت‌هایی اعمال شود، اما در تلاش هستیم که این اتفاق نیفتد.

متاسفانه با فرار رسیدن  فصل زمستان هشدار‌هایی از جانب مسئولان برای جلوگیری از خاموشی‌های زمستانه به گوش می‌رسد. گلایه همیشگی مردم این است که چرا هم در گرمای تابستان و هم سرمای زمستان باید شاهد خاموشی و قطع برق باشند در حالی که منشأ خاموشی‌های تابستانه و زمستانه متفاوت است و برای رفع هرکدام باید نسخه‌ای  پیچید.

 نگرانی شدیدی از قطعی برق در زمستان ۱۴۰۰ دارم

محسن طرزطلب مدیر عامل شرکت برق حرارتی از نگرانی سوخت نیروگاهی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در فصل سرد سال گفت: در حال حاضر بیشترین مشکل ما سوخت رسانی به نیروگاه‌هاست.

او گفت: در اواخر آذر باتوجه به کاهش دما در برخی از نقاط کشور به خصوص شمال و شمال شرقی دغدغه ماست که کاهش تولید به دلیل مصرف گاز در بخش خانگی نداشته باشیم.

مدیر عامل برق حرارتی اضافه کرد: در سال گذشته ۱۴ میلیارد لیتر سوخت مازوت و گازوئیل  به دلیل کاهش دما در نیروگاه‌ها مصرف شد.

او بیان کرد: امکان دارد مشکل سوخت رسانی در دی ماه و بهمن ماه به دلیل افزایش مصرف گاز خانگی در نیروگاه‌های شمال و شمال شرق کشور داشته باشیم.

مدیر عامل شرکت برق حرارتی اضافه کرد: در حال حاضر هماهنگی‌های خوبی برای جلوگیری از مشکلات برای عدم قطعی برق میان برق حرارتی، وزارت نیرو و نفت در حال انجام است.

او بیان کرد: در حال حاضر تمامی نیروگاه‌های کشور به خصوص مناطق حساس تحت کنترل ما هستند و طبق پیش بینی‌های انجام شده تمامی ظرفیت سوخت نیروگاه‌های کشور اواخر آبان ماه تکمیل خواهد شد.

مدیر عامل شرکت برق حرارتی اضافه کرد: ما در کشور ۱۲۹ نیروگاه تولید برق دایر است که سوخت اول همه آن‌ها چه به صورت گازی، سیکل‌ترکیبی یا بخاری، سوخت گاز است و از این تعداد ۱۶ نیروگاه نیز قابلیت استفاده از مازوت را هم دارند.

طرزطلب افزود: تمام نیروگاه‌های فعال، بر پایه سوخت گاز بسته شده‌اند، ولی برنامه‌ریزی صورت گرفته به نحوی است که در صورت نرسیدن گاز از سوخت مایع مانند گازوئیل و مازوت نیز استفاده شود.

متاسفانه دو پهلو صحبت کردن زیربطان در مواجه با آغاز فصل سرد گرمی را از دل مشترکان می‌برد.

اما مشکل اصلی، یعنی تأمین سوخت نیروگاه‌ها در زمستان هنوز در جای خود برقرار است. اهمیت این بحث تا جایی است که وزیر نفت  در نخستین اظهارات خود به عنوان وزیر نفت به این بحث اشاره کرد و گفت: تأمین سوخت زمستانی نیروگاه‌ها از جمله دغدغه‌های اصلی وزارت نفت است.

اما برخی براین باور هستند که امسال ۲۰ ساعت خاموشی در کشور اتفاق خواهد افتاد، ولی این موضوع را ما از وزارت نیرو بررسی کردیم که محمد حسن متولی زاده مدیر عامل شرکت توانیر گفت: به هیچ عنوان ما این خبر ۲۰ ساعت خاموشی در زمستان ۱۴۰۰ را تائید نمی‌کنیم.

امسال محدودیت‌هایی در بخش گازرسانی اعمال خواهد شد؟

محمدرضا جولایی مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در کل کشور ۲۲ پالایشگاه داریم که از آن‌ها می‌توانیم ۸۵۰ میلیون متر مکعب گاز را تصفیه کرده و به شبکه گاز تحویل دهیم.

او افزود:، چون ۸۰ درصد از گاز کشور در جنوب کشور تولید می‌شود و از سوی دیگر، ۷۰ درصد مصرف در شمال کشور است، یک ناترازی در تولید و مصرف داریم و باید این گاز را از جنوب به شمال برسانیم. طبیعتاً مصرف ما زمانی زیاد می‌شود که کشور با اُفت دمایی مواجه شود، بنابراین، غالباً ۵ ماه پایانی سال را به عنوان فصل سرد سال می‌شناسیم و ملاک کار‌های تعمیراتی و افزایش تولید قرار می‌دهیم.

علی اکبر محرابیان وزیر نیرو نیز روز در حاشیه نمایشگاه صنعت برق گفته است: امسال با همکاری وزارت نفت ما در حال پر کردن مخازن هستیم تا در زمستان نیروگاه‌ها بتوانند امکان تولید کامل را داشته باشند.

با توجه به محدودیت‌ها برای صادرات میعانات گازی و عدم امکان استفاده از آن در داخل به دلیل تکمیل نشدن پالایشگاه‌های میعانات گازی سیراف، استفاده از میعانات گازی به عنوان سوخت نیروگاه‌ها علاوه بر اینکه مشکل تأمین سوخت نیروگاه‌ها در زمستان را مرتفع خواهد کرد، بر این اساس انتظار می‌رود این راهکار هرچه سریع‌تر در هماهنگی بین وزارت نفت و وزارت نیرو در دستور کار قرار بگیرد.

گزارش از رضا زارع

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۱۹ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
دومین کشور دارنده بیشترین ذخایر گازی دنیا از استخراج و تامین گاز مصرفی خودش عاجز مونده! چرا؟ چون ساخت پالایشگاه علم میخواد و قطعاتی که توان ساخت نداره! از طرفی چون تحریم هستیم نه میتونیم پالایشگاه ها رو نوسازی کنیم، نه میتونیم پالایشگاه جدید بسازیم و نه میتونیم قطعه وارد کنیم! و جالب تر اینکه تحریم اصلا اثر نداره!
ناشناس
۰۸:۲۶ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
بجای اینکارها یارانه انرژی رو کلا حذف کنید. این مسخره‌بازیها فقط تو مملکت ماست. وقتی گاز و برق مفته یه عده تازه به دوران رسیده تا میتونند مصرف می‌کنند. کشوری که همه بودجه‌ای که از صادرات انرژی حاصل میشه رو صرف دادن یارانه روی مصرف انرژی داخل می‌کنه بعد از یک مدت دیگه پولی برای گسترش تاسیسات استخراج و انتقال نفت و گاز نداره. مثل کشورهای اروپایی قیمتها رو آزاد کنید
ناشناس
۰۷:۵۶ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
دولت باید رسما اعلام کنه صادرات گاز رو قطع کرده تا گاز مردم قطع نشه
ناشناس
۱۹:۱۳ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است . تا هوا سرد می شه این بساط اگر اگر رو پهن می کنین . متاسفم که سومین کشور تولید کننده ی گاز هستیم اما همش باید بشنویم که اگر زیادتر از حد استفاده کمین جریمه می شین و ... .
خوب گاز اگه کمه و ندارین چرا به کشورهای دیگه می دین اونم بدون برگشت پولش ؟!!!!
ناشناس
۰۸:۰۱ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
ایران از اتحادیه اروپایی که از ایران سردتره گاز بیشتری مصرف می‌کنه. انتظار داشتی چی بشه؟ اصلا فرض بگیر گاز مفت بالاخره به زیرساخت برای استخراج و انتقالش نیاز هست یا نه؟ چرا یه عده مراعات نمی‌کنند و با مصرف بیش از حد و هدر دادن انرژی هموطنهایی که در مناطق سرد ساکنند رو با خطر مواجه می‌کنند؟
ناشناس
۱۷:۰۸ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
هوا سرد شد باز صادرات گاز و نفت برق کلا انرژی
شروع شد
ناشناس
۱۶:۴۵ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
تابستون متوجه شدم گاز قطع خواهد شد
عمار
۱۶:۰۸ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
بنام خداوند جان و خرد :
مردم شریف مناطق گرمتر کشور ایران اسلامی عزیزمان در زمستان باید رعایت کنند و گاز کمتر مصرف کنند برای رضای خداوند جل جلاله و یاری هم وطنانشان در مناطق بسیار سرد کشور ایران اسلامی عزیزمان تا به قطعی گاز و کم بود گاز برخورد نکنند و از شدت سرما مریض نشوند و این عمل خیراندیشانه خیرخواهانه از طرف هم وطنان عزیزمان نشانه انسانیت و بشر دوستی و همبستگی و یکپارچگی وحدت ایرانیان را به نمایش می گذارد و ثواب و اجر عظمی هم برای نیک اندیشان در دنیا و آخرت دارد .
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر خردمندانه .
ناشناس
۱۶:۰۰ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
وقتی که برای خانه های خالی مالیات می‌گیرید برای اینکه خالی نمونه برق واب و گاز مصرف میشه تا بگن کسی هست
ناشناس
۱۵:۵۳ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
مصرف گاز مردم نسبت به سالهای قبل زیادتر نشده ،شما وقیحتر شدید
ناشناس
۱۵:۵۰ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
کمتر گاز بدید سوریه ترکیه لبنان وپاکستان وهند تا به مردم خودتون برسه چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است
ناشناس
۱۵:۳۴ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
پس چرا دنبال افزایش جمعیت هستید.
ولسه تأمین گاز همین تعداد هم مشکل داریم.
ناشناس
۱۴:۵۸ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
چرا مدام در بوق میکنید که ملت ایران زیاد می خورد زیاد آب مصرف می کند زیاد گاز و برق مصرف می کند و....یک دفعه بگین ملت ایران بغیر از یک جماعت خاص بمیرند تا سما گاز و برق و آب و نفت را صادر کنید و حقوق نجومی بگیرید کیف کنید. را در این زمان کرونا ما قطع برق داریم الان که مدارس و دانشگاه تعطیلند .برق در تابستان باوجود اینک ادارات هم نیمه تعطیل بود قطع میشد .این نشان از این دارد که مسئولان باپول نفت و معادن سیر نمی شوند ومایحتاج ملت را هم می خواهند صادر کنند .قبل انقلاب فقط نفت صادر میکردیم داروودرمان و تحصیل مجانی بود الان همچی صادر میکنیم هردو اینها پولی شده!!!
ناشناس
۲۰:۳۹ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
تو راست میگی.
اون موقع اغلب شهرها مدرسه نداشت که بخواد رایگان باشه، دارو که جای خود داره.
تو امار جهانی ایرانی ها جزو بیشترین مصرف کننده های انرژی هستند. اگر غربی ها مثل ایرانی ها مصرف می کردند نسلشون منقرض می شد
ناشناس
۱۴:۲۸ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
خب ندین گازو به گشورهایی دیگه خدا گفته چراغی که به خانه رواست بر مسجد حرام است اینا دیگه کی هستن
ناشناس
۰۸:۰۶ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
گاز صادر نکنند از کجا غذا وارد کنند بریزند تو شکم تو؟ فقط یه کوچولو فکر کن با خشک بودن ایران و وابستگی به واردات کالای اساسی مگه میشه هیچی صادر نکرد؟ یکم شعور هم خوب چیزیه به خدا. شرط میبندم از همون بی وجدانهایی هستی که پنجره رو باز گذاشتی و شیر گاز رو تا ته باز کردی و به فکر اون بنده خداهایی که در مناطق سردسیر ممکنه گاز به خونه‌هاشون نرسه نیستی
اسماعیل نوغانچی صالح
۱۳:۲۳ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
خوب پروژه جدید برای سرگرمی مردم بعد از کرونا فوری رسید بحث شیرین کمبود گاز و قطعی گاز و گران کردن
مصطفی
۱۳:۰۵ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
تابستون برق
زمستونم گاز
دست شما درد نکنه
ناشناس
۱۳:۰۴ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
خجالت بکشید
ناشناس
۱۲:۵۳ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
لطفا مصرف بی رویه گاز بررسی شود . شاید اشکال از جای دیگر ی باشد
ناشناس
۱۴:۰۲ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
صادرات عزیزم
سعید
۱۲:۴۷ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
خدا وکیلی بذارین حداقل زمستون بیاد هوا سرد بشه مردم گاز مصرف بکنن بعد تهدید کنید خداروخوش نمیاد روی گاز خوابیدیم ولی گاز نداشته باشیم
ناشناس
۱۲:۴۴ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
ما رو منبع گازیم باهشتاد میلیون جمعیت اگر نمیتوانید برای این جمعیت مسکن غذا دارو لوازم مصرفی رو احیا کنید چرا میگید جنعیت زیاد بشه
ناشناس
۱۲:۴۴ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
ما رو منبع گازیم باهشتاد میلیون جمعیت اگر نمیتوانید برای این جمعیت مسکن غذا دارو لوازم مصرفی رو احیا کنید چرا میگید جنعیت زیاد بشه
ناشناس
۱۲:۲۷ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
خدا رحم کنه
ناشناس
۱۱:۵۸ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
جالب این است که آب وبرق وگاز به اندازه ی مصرف خانگی فعلی نداریم بعد میخوان مسکن ملی بسازن باید جایزه ی هوش واستعداد نوبل رو به مسوولین ایران که عمدتا رزمنده وخانواده ی شهید هستن بدن.
ناشناس
۱۲:۵۵ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
این مشکلات در همه کشور ها هست اینقدر با غرض ورزی صحبت نکنید اگه خانواده های شهدا و بقیه نبودند ما الان راحت زندگی نمی کردیم و اینطور اظهار نظر نمی کردید
شما هم مال همین کشور هستید به جای فرافکنی و انتقاد های بی مورد از ایده های خوب و مثبت و کارساز صحبت کنید که مسئولین استفاده کنند
ناشناس
۰۹:۲۸ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
نا شناس 1255 به یه تیکه از حرفات کلی خندیدم زندگی راحت خخخخخخخخخخخ.من خاک پای تمام شهدا هستم ولی این مسئولین قباحت رو از حد گذروندن
ناشناس
۱۱:۵۴ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
پس مسئولان پول میگیرن که چیکار کنند؟
ناشناس
۱۱:۴۹ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
نمی توانیدآب وبرق وگاز همین جمعیت را فراهم کنیدبعد دنبال زیادکردن جمعیت هستید
علیرضا قربازاده
۱۱:۴۶ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
اگه تو این کشور گاز مردم قطع بشه باید مسئولش حداقل کاری که میکنه استعفا دادن باشه
ناشناس
۰۸:۰۸ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
جاش کی بیاد؟ از خارج مدیر بیاریم؟‌ میدونی با مدیریت اونها به محض اینکه مسئولیت بگیرند اولین کاری که می‌کنند قیمت گاز و برق و آب و همه چی رو ۱۰ برابر می‌کنند؟ فکر کردی همه دنیا قیمت انرژی مفته؟ فکر کری همه دنیا مثل ما مالیات پایینه؟
حمار ایرانی
۱۱:۳۸ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
ده روز برف و کولاک و دما کل کشور منفی بیست درجه ، مردم مجبور هستند بخاری شوفاژ و همه وسایل گرم کننده روشن کنن
ناشناس
۱۱:۳۲ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
ما گاز رتبه اول جهان داریم
ناشناس
۰۸:۱۰ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
اروپا از ما بیشتر بارندگی و آب داره ولی ما از اونها بیشتر آب رو هدر میدیم. ربطی به این چیزا نداره. میگند کاه از خودت نیست کاهدون که از خودته. یکم تو مصرف گاز صرفه جویی کنید به مناطق سرد هم برسه
ناشناس
۱۱:۲۰ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
تابستان برق نیست -زمستان گاز نیس -آب نیس- زلزله آمد - تحریم شدیم -بنزین گران شد- ماشین گران شد- طلا گران شد- سیب زمینی گران شد -گوجه گران شد -کشاورزی نیس- و ......... تور خدا کی میخوایید خبر خوب بدید بگیم یکی از مشکلات حل شد دیگه زنده ماندنمان هم گرون شد باید بمیریم از شر شما و گند کاریاتون حلاص بشیم ترسم از اینه که ان دنیا هم بیایید دنبالمون بیایید .بابا بسه دیگه بخدا خسته شدیم از این وضع زندگی . حالمون بهم میخوره
ناشناس
۱۱:۱۳ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
وقتی هیچ نظارتی بر ساخت و ساز و بحث عایق بندی نیست ،مردم باید تاوان بدهند؟طبق گزارش رسمی منازل آلمان با یک ششم انرژی نسبت به ایران گرم میشود ،این تدبیر مسیولین آنهاست یا مردم؟،،،،،،فقط به فکر خام فروشی و کسب درامد هستید
ناشناس
۰۸:۱۲ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
عایق کردن خونه‌ها هزینه داره و مردم زیر بار نمیرند. در ضمن اروپاییها بجای مصرف زیاد گاز حتی توی خونه لباسهای گرم می‌پوشند.
ناشناس
۱۱:۰۱ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
خنده دار ترین خبر در کشور دومین ذخایر گازی دنیا .
ناشناس
۱۰:۵۳ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
یعنی از نظرات مردم بفهمید الان کجای کارید عجب مملکتی خخخخخخخخخخخ
شهروند
۱۰:۰۷ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
اندازه کل اروپا و جز 10 کشور دارا بودن گاز دنیا در بحران است به این میگن مدیریت بیمار و فقر مدیریت
ناشناس
۰۸:۱۳ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
ولی خیلی بیشتر از اروپا مصرف میشه. همون بهتر قطع بشه از بس تعداد زیادی بد مصرف می‌کنند هوای شهرهای کوچک هم دیگه قابل اسنتنشاق نیست.
ناشناس
۰۹:۵۵ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
صادرات گاز به ترکیه و ودیگر کشورها را قطع کنید مشکل حل میشه پول صادرات که به همه جز ملت خودمان میرسد پس ملت گاز مصرف کند تا ارز صادراتی ان به لبنان وونزویلا و.....نرود ماکه نباید درسرما بلرزیم دیگر ملل هم حالشو ببرن پس تا میتوانیم مصرف کنیم
ناشناس
۰۸:۱۶ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
اگه ایرانیها هستی یکم فکر کن بعد نظر بده. صادر نمیشد از کجا کالای اساسی وارد می‌کردند. یکماه غذای مورد نیاز کشور وارد نشه از گرسنگی تلف میشی. بعد گاز صادراتی به ترکیه رو قطع کنی میدونی چقدر جریمه باید داد؟ یطوری میگه ونزوئلا شعورش نمی‌کشه اگه واقعیت داشت الان اینترنت برای حرف مفت زدن که هیچ نون برای خوردن نداشت.
ناشناس
۰۹:۵۵ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
صادرات گاز به ترکیه و ودیگر کشورها را قطع کنید مشکل حل میشه پول صادرات که به همه جز ملت خودمان میرسد پس ملت گاز مصرف کند تا ارز صادراتی ان به لبنان وونزویلا و.....نرود ماکه نباید درسرما بلرزیم دیگر ملل هم حالشو ببرن پس تا میتوانیم مصرف کنیم
ناشناس
۰۹:۴۹ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
باز شروع شد
تابستون برق نداریم زمستون گاز نداریم
به مصرف میرسه با کشورهای اروپایی مقایسه میشیم ولی به رفاه که میرسه با گابون مقایسه میشیم
کی دوست داره پول خودش رو بریزه جیب اداره گاز؟حتما سرده که روشن کردن مردم دیوانه نیستن
ناشناس
۰۹:۴۳ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
دوباره معلوم نیست چه غلطی کردن که گیر دادن به گاز
کیوان
۰۹:۳۹ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
درکشوری که رتبه دوم استخراج گازدنیاروداره قطع گازیعنی چییییییی؟خب مردم بخاربرقی روشن میکنن.پول خریدش میره توی جیب دلالها وتولیدکنندگان لوازم برقی سرکیف میشن.روستاهای مجاورجنگلهادرختان بی زبان قطع میکنن برای بخاریهاشون.تخریب محیط زیست.
ناشناس
۰۹:۳۳ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
یه نفوذ و فساد عجیب و غریب در دولت های کشور وجود داره؛ این کارایی که میشه به اسم خدا و اسلام تموم میشه از عذاب خدا بترسیم
سعید
۰۹:۲۷ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
راست میگن اوضاع گاز بد شده چون کشورهای دیگه مثه لبنان سوریه یمن عراق مهمترن مردم خودمون اصلا براشون مهم نیست
کی هستین شماها از کجا اومدین واقعا
محمد
۱۱:۱۷ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
بازحرفهای بیخودی والکی شروع شد،یک عده فقط منتظرهستن تاهرچی میشه عراق وسوریه ویمن ولبنان روجلوبندازن،اولاپولی نیست که بخوان بدن
ناشناس
۰۹:۲۶ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
افزایش مصرف رو میشه در چند مورد بررسی کرد
اول اینکه ما بچه های دهه 60 و 70 با مفاهیمی مثل بابا برقی و آقای ایمنی سر و کار داشتیم و تا حدودی مدیریت مصرف رو بلدیم ولی قبلتری ها و جدیدترها این رو کمتر آموزش دیدند و هنوز از بخاری‌های بالا شعله زیاد و پنجره های باز برای معتدل کردن هوا استفاده میشه که راهش کم کردن بخاری و چند دقیقه صبر است
دوم اینکه در کشورهای پیشرفته لباس تابستان و زمستان در خانه متفاوت است ولی ما ایرانیان دوست داریم در تابستان و زمستان در خانه با زیر پیراهنی باشیم
سوم اینکه بدلیل بیماری کرونا در تمام ادارات و سازمان‌ها موتورخانه ها و وسایل گرمایشی روشن و با تمام توان در حال کار هستن و پنجره ها تماما باز است اگر واگیر است چرا در بخش های دیگر نیست زیرا در همین ایام بنده و همکاران در دفاتر با ماسک حضور داریم و در و پنجره ای باز نیست و تنها راه تبادل هوا باز و بسته شدن در توسط مشتری و ارباب رجوع هاست
چهارم اینکه وسایل گرما زا عمدتا فاقد کارایی و بهروری و راندمان انرژی بالایی هستند که خود مزید بر علت است و این در صنایع هم به چشم میخورد
و نکته پنجم و پایانی اینکه روش‌های استخراج و فرآوری و انتقال ما به 40 و 50 سال گذشته برمی‌گردند و به رغم تلاش های اخیر، توسعه و تغییر نگرشی خاصی در این حوزه صورت نگرفته است
ناشناس
۲۰:۴۳ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
دقیقا
ناشناس
۱۶:۲۵ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
داداش با حرفات موافقم ولی استخراج گاز به روش جدید فقط در اختیار ایالات‌متحده کبیر قرار داره و حتی روسیه هم از روش های کمی قدیمی استفاده میکنه و البته نسبت به ما بروزتره!
خب وقتی با یه دنیا سر جنگ داشته باشی آخرش تحریم میشی و میشه این وضعیت
ناشناس
۰۹:۲۴ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
بازم بحران
بازم بی برنامگی مسئولان و مقصر جلوه دادن مردم
ناشناس
۰۹:۲۳ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
آقا گاز کمه، چرا برق رو میبرید؟؟ من متوجه نمیشم
ناشناس
۰۸:۱۹ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
نکنه فکر کردی نیروگاه برق با معجزه کار می‌کنه؟ خوب وقتی فشار گاز بیافته و به نیروگاه نرسه برق هم قطع میشه.
ناشناس
۰۹:۰۷ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
گاز مجانی به کشورهای دیگه ندین مشکل حل میشه
ناشناس
۰۸:۲۰ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
لطفا به جای حرف مفت زدن چندتا از این کشورها و خطوط گاز مجانی که به اونجا میره رو نام ببر و مدرک ارائه کن.
ناشناس
۰۹:۰۷ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
گاز مجانی به کشورهای دیگه ندین مشکل حل میشه
ناشناس
۰۸:۲۱ ۰۴ آذر ۱۴۰۰
ایران به کدوم کشور گاز مفت داده؟ اصلا میدونی اگه صادر نکنه و پولشو نگیره مملکت یه روز نمیچرخه؟
رضا
۰۸:۵۲ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
نقشه قطعی برق و گاز در زمستان برای قتل عام کردن مردم به صورت عمدی اجرا خواهد شد
حسام الدین
۰۸:۵۰ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
خیلی ببخشید اگه دمای هوا توی شهر ما خیلی زودهنگام به صفر نزدیک شد .. از آسمون میخوایم و درخواست داریم هوا رو گرم کنه .. البته گرم هم بشه باز بحران برق داریم .. در هر شرایطی ما در بحرانیم با این همه منابعی که داریم. به ولله اگه حق با شما بود میگفتم راست میگید، اما اصلا حق باهاتون نیست و ذره ای به فرمایشاتتون توجهی ندارم
ناشناس
۰۸:۴۹ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
امسال هوا خیلی سردتر شده ولی مسئولین بی خاصیت هیچ اهمیتی نمیدن فقط میگن باید قطعش کنیم!
ناشناس
۰۸:۴۵ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
دوباره هواسردشد ودادمسولین به هوا رفت که گازکم مصرف کنید.
مادردنیا مقام دوم گاز داریم بابهترین ذخایر گازدنیابا۸۰ میلیون جمعیت وتنها نیمی ازاستانهای گازدارومصرف کننده گازاستان های جنوبی که خودشون تولیدکننده گازهستند گازکشی ندارندبا نیمی ازجمعیت کشوراینقدرهیاهو برای چیه چرا ما کوتاهی های دولت ها رابه گردن مردم میندازیم وهمیشه طلبکار مردم هستیم جناب دولت
ناشناس
۰۹:۲۵ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
والا حرف دل ما رو زدی دمت گرم
ناشناس
۰۸:۲۲ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
گاز می خوایم چکار ،قراره مثل قدیم منقل وکرسی راه بندازیم،شما هم گازتون بزارین جیبتون لازمتون میشه
ناشناس
۰۸:۱۷ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
سالهای قبل هوا خیلی سردتر از این امسال میشد ولی قطعی برق نبود امسال چه شده از فصل بهار شروع کردن به قطع برق الانم میگین تو پاییز و زمستون ممکنه برق قطع بشه
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مردم چه گناهی کردن ؟
ناشناس
۰۸:۰۲ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
هنوز شوفاژ ها روشن نشده مصرف نکنید شروع شد
شهروند
۱۰:۱۱ ۰۳ آذر ۱۴۰۰
اخه یکی از واحد های دانشگاهی برا مدیریت در ایران امروز نیست فردا بیا یا نداریم و نمیشود در ایران که باید کسی که میخواهد مدیر مسئول باشد در دانشگاه پاس کند و در محل کار و فعالیت اجرا وگر نه مدیر و مسئول نیست (مدیریت جهادی در جهت ایجاد ترس و فقر در جامعه ) و البته دریافت حقوق های نجومی مدیران و مسئولین در کشور مخصوصا مدیرن صنعت نفت و انرژی و خدمات