اکبر کرامتی رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در جلسه هماهنگی جهت افزایش سرمایه صندوق حمایت از توسعه کشاورزی استان، با تاکید بر افزایش اعتبارات صندوق حمایت از توسعه کشاورزی در استان برای ارائه خدمات بهینه به کشاورزان گفت: نزدیک به ۲۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش از منابع داخلی، تحت عنوان تسهیلات قرض الحسنه با کارمزد ۴ درصد و تسهیلات ضروری به سهامداران در تمام زیر بخشهای کشاورزی استان پرداخت شده است.
وی ضمن تقدیر از فعالیتهای صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان، اظهارکرد: صندوق حمایت از کشاورزان با جذب سرمایه گذاریهای بخش خصوصی و آورده مردمی، دولت را در جهت توسعه این بخش یاری میرساند.
کرامتی با بیان اینکه در اساس نامه صندوق ۴۹ درصد سهم دولت و ۵۱ درصد سهم کشاورز است، افزود: انتظار داریم با انجام تعاملات مستمر با تشکلها و تعاونیهای بخش کشاورزی و حفظ ارتباط برای اجرایی نمودن اهداف، سیاستها و برنامههای شرکت مادر تخصصی، صندوق استانی به جایگاه شایسته خود در توسعه بخش کشاورزی استان ارتقا یابد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: صندوق استان آذربایجان غربی از بدو تاسیس تا کنون جمعا به مبلغ ۲ هزار و ۸۴۸ میلیارد ریال تحت عنوان کمکهای بلاعوض دولتی از محل عاملیت اعتبارات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان غربی دریافت و به بهره برداران بخش کشاورزی پرداخت کرده است.
کرامتی خاطر نشان کرد: این کمکها مربوط به اجرای طرح سیستمهای آبیاریهای نوین، اصلاح نژاد دام روستایی، لایروبی و بازسازی قنوات، جایگزینی سوختهای فسیلی، بهینه سازی مصرف سوخت واحدهای مرغداری و گاوداری، کشاورزی حفاظتی و طرح احیای دریاچه ارومیه و تجهیز شرکتهای شبکه مکانیزاسیون کشاورزی و ... بوده است.
وی با تاکید بر تقویت بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت و توان این بخش، بیان کرد: باید برای تمام تشکلهای تولید کننده و بهره برداران بخش کشاورزی زمینه سهام دار شدن در این صندوق فراهم شود و برای جذب سرمایه و رفع موانع سرمایه کذاری و کمک به تجمیع اعتبارات خرد کشاورزان و مدیریت بهینه منابع مالی بستر سازی شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: بانک کشاورزی و صندوق حمایت از توسعه کشاورزی دو بازوی توانمند در حمایت از فعالان عرصه کشاورزی استان به شمار میروند.
حسین جعفر زاده مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی آذربایجان غربی هم در این جلسه گفت: این صندوق در سال ۱۳۸۷ با سرمایه ۳.۵ میلیارد ریال و تعداد ۹۵ سهامدار بود که تا پایان سال ۹۹ این میزان سرمایه به مبلغ بیش از ۴۳۲ میلیارد ریال با تعداد ۱۷۸ سهامدار افزایش یافته است.
جعفر زاده تصریح کرد: در حال حاضر صندوق استانی رتبه ۱۶ به لحاظ سرمایه در بین صندوقهای کشور دارد که از بدو تاسیس تا کنون طی ۲۰ مرحله افزایش سرمایه داشته است که ۱۲۵ برابر رشد سرمایه در صندوق داشیم.
وی ادامه داد: صندوق استان از لحاظ عملکردی و توزان بین بخشها، به نسبت سرمایه و تسهیلات پرداختی رتبه اول کشوری را دارد.
جعفر زاده افزود: این میزان بیشتر در بخش های زراعت و باغبانی، دام و طیور و زنبورعسل، شیلات و آبزیان، صنایع تبدیلی و تکمیلی، منابع طبیعی، عشایری و مکانیزسیون سرمایه گذاری شده است.
انتهای پیام/گ