به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،سیدمجتبی شفیعی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در نیمه دوم سال به طور معمول با افزایش ترافیک مواجه هستیم و امسال نیز در مقایسه با شرایط پیش از کرونا، نمودارها حدود ۱۸ درصد افزایش طول صفها و معابر درگیر با سرعت کم را نشان میدهد.
او گفت: بررسیها نشان داد که یکی از این عوامل موثر بر این شرایط سنگین ترافیک بی اثر شدن محدودیتهای تردد اعمال شده در طرح ترافیک بود؛ زیرا اجرای طرح ترافیک از ساعت ۶:۳۰ صبح به ساعت ۸:۳۰ صبح و از ۱۸ به ۱۶ تغییر کرده بود.
به گفته معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران، جمع بندی بر این شد که این ساعات تغییر کند و در گام اول از ۱۰ آبان ساعات صبحگاهی طرح ترافیک از ساعت ۸:۳۰ به ۷:۳۰ و ساعت عصرگاهی از ۱۶ به ۱۷ تغییر کرد.
شفیعی ادامه داد: در گام بعدی از روز بازگشایی مراکز آموزشی (اول آذر) بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا، زمان اجرای طرحهای ترافیکی از ۷:۳۰ به ساعت ۶:۳۰ صبح و از ۱۷ به ۱۸ تغییر میکند.
او خاطرنشان کرد: همچنین در نیمه نخست سال و با طولانیتر شدن روز نیز طرح ترافیک از از ساعت ۶:۳۰ تا ۱۹ اجرا میشود.
به طور معمول ۲ طرح «ترافیک» و «کنترل آلودگی هوا» یعنی زوج و فرد سابق و حلقه دوم طرح ترافیک در محدوده مرکزی شهر تهران اجرا میشود و شرط ورود به این محدودهها و جلوگیری از جریمه مالکان خودروها، ثبتنام مالک و مشخصات خودرو در سامانه «تهران من» و شارژ حساب شهروندی است.
محدوده طرح ترافیک از شمال به خیابان مطهری، از جنوب به خیابان شوش، از غرب به خیابان کارگر و از سمت شرق به خیابانهای شریعتی و ۱۷ شهریور است و از سوی دیگر طرح کنترل آلودگی هوا نیز از شمال به بزرگراه همت، از شرق به بزرگراه امام علی (ع)، از جنوب به بزرگراه بعثت و از غرب به بزرگراه نواب و چمران محدود میشود.
انتهای پیام/
ساکنین این نواحی پول عوارض ،بیمه و... خودرو را مثل همه باید بدن ولی استفاده نکن وبرای رفتن به خونه خودشون هم باید جریمه بشن
هر روز یه مدل گزارش میدید
حق وحقوق ساکنین زوج وفرد داره پایمال میشه.
قبلا خوب بودش دیگه ساعت ۶ یا ۷ میزدیم بیرون ترافیک نبود الان با این اوصاف باید ساعت 9 شب بزنیم بیرون