مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز به پیش بینی هواشناسی این استان مبنی بر پایداری این وضعیت تا پایان روز دوشنبه اشاره کرد وافزود: پایداری وضعیت جوی و استقرار پدیده وارونگی هوا منجر به این وضعیت شده است.
حکیمی از جمله توصیههای عمومی که باید از طریق رسانهها اطلاع رسانی شود را مشارکت عمومی و خودداری از هرگونه فعالیت که منجر به افزایش آلودگی هوا شود، دانست.
مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز همچنین جلوگیری از روشن کردن آتش در معابر، سوزاندن لاستیک، عملیات قیرکاری، عمرانی و مانند آن، کاهش فعالیتهای بدنی بیماران قلبی و ریوی و مبتلا به آسم، به خصوص در فضای باز، خودداری از خروج غیر ضروری از منزل و رعایت الگوی مصرف سوخت و دقت لازم در استفاده از وسایل حرارتی آبگرمکن، بخاری و تأسیسات گرمایشی به منظور جلوگیری از افزایش بی رویه درجه حرارت در فضاهای مسکونی، تجاری و اداری دانست.
او همچنین به وظایف نهادها و سازمانهای مربوطه در شرایط ناسالم ۲۰۰-۱۵۱ بر اساس مصوبه شورای عالی ترافیک شهرهای کشور اشاره کرد و گفت: در اجرای این مصوبه بایستی پلیس راهنمایی و رانندگی و فرماندهی انتظامی از تردد تمام وسایل نقلیه موتوری دارای پلاک شخصی، عمومی و دولتی فاقد برچسب معاینه فنی معتبر با توقف و اعمال قانون جلوگیری کند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز افزود: همچنین شهرداریها از انجام تمام فعالیتهای عمرانی که موجب تشدید آلودگی هوا میشود؛ مانند ساخت و سازهای شهری، طرح های عمرانی شهرداری جلوگیری کنند.
حکیمی گفت: در شرایط اضطرار آلودگی هوا دستگاههای دیگری همچون مراکز بهداشت و درمان، اورژانس، دستگاههای اجرایی، سازمان حفاظت محیط زیست، صنعت و معدن و سازمان پخش فرآرودههای نفتی و امثال آن دارای وظایفی هستند.
انتهای پیام /ر. ن