سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پیست استاندارد موتورسواری سرعت استان سمنان در گرمسار راه‌اندازی می‌شود

رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی استان سمنان گفت: اولین پیست آسفالت استاندارد "موتور رِیس" (سرعت) در گرمسار با اختصاص ۲ هکتار زمین برای فعالیت موتورسواران احداث می‌شود.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان،جوادعسگری رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی استان سمنان گفت: در سطح استان سمنان پنج پیست استاندارد موتورسواری وجود دارد که از این تعداد یک پیست موتور ریس (سرعت) در گرمسار و چهار پیست به موتور کراس اختصاص دارد.

او افزود: استقبال و علاقه مندی به موتورسواری در سطح استان قابل توجه است، اما هزینه بالای خرید موتور به برخی از علاقه‌مندان فرصت حضور در این رشته ورزشی را نمی‌دهد.

عسگری ادامه داد: با همکاری پلیس راهور استان سمنان دوره‌های آموزشی موتورسواری در نظر گرفته شده است تا با آموزش جوانان و هدایت آنان به سمت پیست‌های موتورسواری از حوادث خیابانی کاسته شود.

او درخصوص فعالیت موتور ریس (سرعت) عنوان کرد: تنها پیست استاندارد آسفالت مخصوص موتورریس با توجه به حضور گسترده موتورسواران سرعت در گرمسار با اختصاص ۲ هکتار زمین احداث خواهد شد از طرفی با همکاری پلیس راهوار امکان تردد موتورسواران سرعت روز جمعه در سطح استان سمنان فراهم شده است.

رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی اظهار داشت: موتورسواران استان سمنان سال ۹۸ در رقابت‌های کشوری موتورکراس کلاس ۴۵۰سی سی موفق به کسب مقام دوم شدند که نشان از توانمندی‌های موتورسواران است همچنین استان سمنان جزو ۱۱ استان دارای مجوز آکادمی آموزش موتورسواری و اتومبیلرانی است.

عسگری خاطر نشان کرد: متاسفانه پیست اتومبیرانی در سطح استان سمنان وجود ندارد و ورزشکاران به ورزشگاه ولایت سمنان برای تمرینات اسلالوم (حرکت از بین موانع) مراجعه می‌کنند و بخشی از فعالیت اتومبیرانی در استان مربوط به برگزاری رالی‌های خانوادگی است.

او در خصوص فعالیت آفرود گفت: ورزشکاران آفرود در استان سمنان بسیار حرفه‌ای هستند و با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی در زمینه‌های امداد و نجات، حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی از ظرفیت آفرود استان استفاده می‌شود.

عسگری ابراز داشت: یکی از دغدغه‌های مهم در استان سمنان نبود اعتبار برای احداث پیست‌های استاندارد با توجه به ظرفیت مطلوب ورزشکاران است از طرفی تقویت زیرساخت‌های لازم موتورسواری و اتومبیلرانی بخش زیادی از حوادث شهری را کاهش می‌دهد.

رئیس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی استان سمنان بیان کرد: استقبال بانوان از رشته‌های موتورسواری افزایش یافته است و حمایت‌های لازم از فعالیت بانوان صورت می‌گیرد.

در استان سمنان ۳۰۰ موتورسوار، ۳۰ راننده در بخش اسلالوم (مارپیچ) و ۱۶۳ ورزشکار در رشته آفرود با حضور سه داور رالی، هشت مربی،۱۲ کمک مربی در بخش آقایان و ۶ داور و مربی در بخش بانوان مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام / ن 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.