به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان گلپی، یکی از سبزیجات پر از ارزش غذایی است. گلپی حاوی مقادیر فراوانی از ویتامینها و آنتیاکسیدانها است که میتوان آن را به روشهای مختلفی تهیه و مصرف کرد.
قورمه گلپی، غذایی بسیار مزه دار است، که در سراسر افغانستان تهیه شده به مصرف میرسد.
این غذای خوشمزه را میتوان در مهمانیها و یا در مجالس خانوادگی آماده کرد.
مواد لازم:
گل کلم متوسط ۱ عدد
پیاز ۳ عدد
سیر ۴ حبه
فلفل سبز ۵ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
سس تند گوجه فرنگی ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق
آب جوش ۱ لیوان
نمک، فلفل سیاه، پودر گشنیز، زردچوبه و تخمزیره سبز به قدر ضرورت
طرز تهیه
ابتدا گلپی (گل کلم) را در روغن سرخ کنید و سپس سیب زمینی را با مرچ سرخ (فلفل قرمز) سرخ کنید.
پیازهای خردشده را سرخ کنید و سیر، زنجبیل، سس گوجه فرنگی و فلفل سبز تازه را اضافه کنید.
ادویهها را به همراه ۱ قاشق غذاخوری رب اضافه کنید و کمی تفت دهید.
گلپی (گل کلم) و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید. ۱ لیوان آب جوش ریخته و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه پخته شوند.
غذا را در ظرف مورد نظر سرو و نوش جان کنید.
انتهای پیام/