سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛

وضعیت استقبال مردم و فروش آثار هنری در گالری‌ها پس از تعطیلی چندماهه کرونایی

مدیران گالری‌های پایتخت وضعیت استقبال مردم از نمایشگاه‌های هنری پس از بازگشایی مجدد گالری‌ها را تشریح کردند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،  با آغاز پیک پنجم کرونا در اواخر مردادماه، مشاغل درجه ۲ و ۳ که بخشی از آنها، اماکن فرهنگی هنری از جمله گالری‌ها هستند، تعطیل شدند.

اما دو هفته‌ای می‌شود که برنامه‌های نمایشگاهی مجدداً در گالری‌ها آغاز شده و آثار هنرمندان رشته‌های مختلف تجسمی به نمایش درآمده است.

مونا خوش اقبال مدیر گالری کاما در خصوص برنامه‌های نمایشگاهی این مجموعه گفت: با آغاز پاندمی کرونا، نمایشگاه‌های ما تعطیل شد تا اینکه هفته گذشته، فعالیت‌های خود را با ۶۰ اثر از ۴۵ هنرمند آغاز کردیم.

وی افزود: هر کدام از آثار این نمایشگاه بر اساس یک چاقو تولید شد. آخرین اثر مرحوم کامبیز درمبخش و استاد کفشچیان مقدم در این نمایشگاه ارائه شد.

مروری بر آثار نقاش فراموش شده

این مدیر هنری با اشاره به افتتاح نمایشگاه «یال» در روز جمعه ۲۸ آبان ماه، توضیح داد: این نمایشگاه مجموعه‌ای از عکس‌های ایلیا محمدی عکاس بین المللی است که سوژه تمام آثارش اسب است. همچنین ۱۹ آذر نمایشگاهی از آثار آقای عباس خلیلی از نقاش‌های قدیمی که چندین سال گوشه نشین بوده اند برگزار خواهد شد.

وی در پاسخ به اینکه بازار هنر‌های تجسمی در این مدت چطور بوده است، بیان کرد: خوشبختانه تمام آثار نمایشگاه چاقو فروخته شد، امیدواریم نمایشگاه‌های دیگر هم به همین شکل پیش برود.

تبادل فرهنگی بین ایران و قزاقستان در یک نمایشگاه

در ادامه زهرا رسول زاده مدیر گالری زرنا با اشاره به برپایی نمایشگاهی از فرهنگ و تمدن کشور قزاقستان گفت: هدف از این نمایشگاه، ایجاد تعامل فرهنگی هنری بین دو کشور بوده است. عکس‌های خانم گوهر عمرا از ایران، بخشی از لباس‌های محلی، فرهنگ و سنن و همچنین نمایش یک فیلم، از بخش‌های مختلف نمایشگاه کشور قزاقستان است.

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه زبان بخش عمده‌ای از مردم قزاقستان ترک است، بازدیدکنندگان ترک زبان از این نمایشگاه لذت بردند. این نمایشگاه در تهران تمدید نمی‌شود، اما باتوجه به سکونت بخش عظیمی از قزاقی‌ها در گرگان، این نمایشگاه به آنجا منتقل می‌شود.

رسول زاده درباره استقبال مردمی از نمایشگاه‌های این گالری بیان کرد: درباره خرید و فروش آثار هنری که اصلا حرفی برای گفتن نداریم. تا دو هفته دیگر هم نمایشگاه نداریم. باتوجه به موقعیت جغرافیایی گالری زرنا، با بازگشایی دانشگاه ها، قطعا بازدیدکنندگان ما هم بیشتر خواهد شد.

وی در خصوص حمایت گالری زرنا از هنرمندان در شرایط فعلی اظهار کرد: به دلیل وضعیت نابسامان اقتصادی متأثر از کرونا، بسیاری از هنرمندان کار‌های جدید تولید نمی‌کنند و اغلب، آثار قدیمی خود را به نمایش می‌گذارند. به همین دلیل انگیزه هنرمندان کم شده است. از طرفی بیمه هنری بیشتر هنرمندان فعلا فعال نیست. بنده تا جایی که بتوانم از هنرمندان جوان حمایت می‌کنم و با دریافت مبلغی ناچیز در ابتدا، ۳۰ درصد سهم گالری از فروش اثر را هم به آن‌ها می‌بخشم.

وضعیت اهالی تجسمی در دوران کرونا بد نبود

سجاد باغبان ماهر مدیر گالری ساربان درباره برنامه‌های پیش روی این مجموعه هنری گفت: در اول آذر نمایشگاه نقاشی‌های احسان ارجمند و اوایل دی ماه هم نمایشگاه نقاشی‌های جواد نوبهار برگزار می‌شود.

وی در خصوص وضعیت اقتصادی اهالی تجسمی در این مدت بیان کرد: از آنجایی که مخاطبان گالری ساربان هنرمندان میانسال و تقریبا مشهور هستند، من با آن‌ها در ارتباط بودم و خوشبختانه خرید و فروش آثارشان خوب بوده است. از طرفی از آنجا که هنر‌های تجسمی یک بخش فردی است، تولید آثار تجسمی در مدت خانه نشینی هنرمندان نه تنها متوقف نشد بلکه بیشتر هم شده است.

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.