سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کلاهبرداری با ترفند جمع آوری کمک های نقدی به زلزله زدگان هرمزگان

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا نسبت به هوشیاری هموطنان مبنی بر عدم کلاهبرداری از آن‌ها با عنوان جمع آوری کمک‌های مالی برای زلزله زدگان هشدار داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، و به نقل از سایت پلیس فتا ناجا سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا ضمن همدردی با هموطنان آسیب دیده در استان هرمزگان در تشریح این خبر، به هموطنان توصیه کرد: به هیچ عنوان فریب تبلیغات دروغین افراد سود جو با عنوان جمع آوری کمک‌های نقدی با شگرد یاری رساندن به مردم زلزله زده هرمزگان در فضای مجازی را نخورید.

وی افزود: بر اساس رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی مشخص شده است عده‌ای افراد کلاهبردار با هدف جمع آوری کمک‌های نقدی به جهت یاری رساندن به هموطنان آسیب دیده با اعلام شماره حساب‌های مشخص مترصد کلاهبرداری از هموطنان هستند.

سرهنگ پاشایی از تشکیل بیش از ۱۰۰ کارگروه ویژه در پلیس فتا سراسر کشور در این خصوص خبر داد و تصریح کرد: هر گونه اقدام کلاهبرداری و مجرمانه در این حوزه توسط کارشناسان پلیس سایبری مورد رصد قرار می‌گیرد و با مجرمان برابر قانون برخورد انتظامی و قضایی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در ادوار گذشته هم شاهد وقوع اینگونه جرایم بوده ایم که افراد کلاهبردار با جعل عنوان افراد مشهور و شناخته شده به خصوص چهره‌های نامی ورزشکاران و با انتساب خود به نهاد‌ها و سازمان‌های ذی ربط با اعلام شماره حساب‌های شخصی پس از جمع آوری کمک‌های نقدی اقدام به کلاهبرداری‌های مالی و عدم اختصاص وجوه دریافتی به حساب آسیب دیدگان می‌کردند.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا ضمن تاکید بر اینکه پرونده‌های قضایی متعددی نیز بر علیه مرتکبان اینگونه جرایم تشکیل شده است به عموم مردم توصیه کرد: در صورت تمایل به اهداء کمک‌های نقدی و یا غیر نقدی به مردم آسیب دیده صرفا موضوع را از طریق سایت‌های رسمی و مراجع قانونی که مجوز‌های لازم را دارند و نام و مشخصات آن‌ها و شماره حساب‌های آن‌ها از طریق رسانه‌های ملی و خبرگزاری ها‌ی معتبر اطلاع رسانی می‌شود اقدام نمایند.

این مقام سایبری تاکید کرد: شهروندان عزیز به هیچ عنوان فریب افراد سود جو و کلاهبردار در این حوزه را نخورند و در صورت مشاهده با موارد مشکوک موضوع را از طریق سایت رسمی پلیس فتا و یا شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ به جهت پیگیری به پلیس فتا منعکس کنند.


بیشتر بخوانید

برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی واریز وجه نداریم/ اپلیکیشن‌های جعلی فقط مختص به بانک‌ها نیست


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۴۷ ۲۶ آبان ۱۴۰۰
چند نفر از این کلاهبردارهای اینچنینی را بگیرند و به اشد مجازات محکوم کنند تا در بحرانها به فکر کلاهبرداری نیفتند.