سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارتقای معیشت کشاورزان و پایداری تولید با اجرای طرح کشت قراردادی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: ارزیابی در حوزه زراعت بخش کشاورزی در راستای کشاورزی قراردادی با تعامل با کشاورزان پیشرو می‌تواند باعث مدیریت، انسجام و کاهش هزینه‌های بخش تولید در بخش کشاورزی شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، عطاالله ابراهیمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه کشاورزی قراردادی می‌تواند نابسامانی‌های بخش کشاورزی را از بین ببرد، اظهار داشت: در حال حاضر در بخش کشاورزی بین عرضه و تقاضا نابه سامانی‌های در فصول مختلف سال به چشم می‌خورد که کشاورزی قرادادی می‌تواند در صورت اجرای درست این نابه سامانی‌ها را تا حد زیادی در این حوزه از بین ببرد

او افزود: پایداری توسعه در بخش کشاورزی زمانی اتفاق می‌افتد که همه بازیگران زنجیره ارزش از تأمین کننده نهاده تا تولیدکننده، فرآوری‌کننده، عمده‌فروش، خرده فروش تاجر و مصرف‌کننده تا بازیگران درگیر با جریان مالی و اطلاعات، دانش، ترویج و تحقیق همه در تعامل سازنده با یکدیگر باشند.


بیشتر بخوانید


ابراهیمی اضافه کرد: کارآمدی و بهره‌­وری زمانی صورت می‌گیرد که در سیستم و الگوی زنجیره ارزش نتیجه و پیامد هر تصمیم‌سازی و سیاستگذاری بر همه بازیگران سنجیده شده و هدف، حداکثرسازی منافع باشد.

او ادامه داد: ارزیابی درحوزه زراعت بخش کشاورزی در راستای کشاورزی قرار دادی با تعامل با کشاورزان پیشرو می‌تواند باعث مدیریت، انسجام و کاهش هزینه‌های بخش تولید در بخش کشاورزی شود.

ابراهیمی به مزیت کشاورزی قراردادی اشاره کرد و افزود: مزیت کشاورزی قراردادی در آن است که شخصیت‌های حقوقی متخصص که دانش‌محور، دارای سیستم اطلاعات شفاف، مدیریت اقتصادی و مالی و بازار روزآمد و نیز دارای سازکار‌های نظارتی و مدیریتی هستند و تعامل سازنده‌ای بین دو طرف قرارداد برای موضوعات مختلف از قبیل توسعه دانش و فناوری، تأمین مالی، آموزش و همچنین تحقیق و توسعه فراهم می‌شود و می‌تواند توسعه پایدار کشاورزی را به‌همراه داشته باشد.

او با اشاره به اینکه برخی محصولاتی از قبیل گندم، دانه روغنی کلزا، چغندرقند و ... در حال حاضر به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری می‌شود، بیان کرد: یکی از مهمترین موانع در تصمیم گیری کشاورزان جهت کشت محصولات جدید در مزارع، عدم وجود بازار و قیمت تضمینی خرید آن محصول است.

انتهای پیام/ف

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.