سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با عجیب ترین حفره های جهان آشنا شوید

در این گزارش به برخی از وحشتناک‌ترین و در عین حال شگفت انگیز‌ترین حفره‌های جهان می‌پردازیم.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان،به نقل از elfann، بر روی سطح زمین حفره‌های زیادی وجود دارد که برخی از آن‌ها وحشتناک و برخی دیگر بسیار شگفت انگیز هستند. در این گزارش به ۷ مورد از مهم‌ترین این حفره های جهان می پردازیم.

معدن الماس «میر» در روسیه
معدن الماس میر در جمهوری ساخا-یاکوتیا در روسیه قرار دارد و عمق آن به ۵۲۵ متر و قطر ۱.۲ کیلومتر می‌رسد. استخراج این معدن در سال ۱۹۵۵ برای رفع نیاز‌های اقتصاد شوروی به منظور کشف الماس مصنوعی آغاز شد. این معدن سالانه حدود دو میلیون قیراط الماس تولید می‌کرد تا اینکه در سال ۲۰۰۱ بسته شد.

معدن «کیمبرلی» در آفریقای جنوبی
حفاری معدن "کیمبرلی" معروف به "چاله بزرگ" در سال ۱۸۷۱ آغاز شد. این بزرگترین معدن الماس در جهان بوده که با دست حفاری شده است. ۵۶گفتنی است، سال پس از تعطیلی معدن در سال ۱۹۱۴، این معدن به یک جاذبه گردشگری تبدیل شد.

حفره «دروازه جهنم» در ترکمنستان
"دروازه جهنم" عنوانی است که مردم منطقه به حفره گازی می‌گویند که زمانی که زمین شناسان شوروی شروع به حفر انباشت گاز متان طبیعی در زیر زمین کردند، شکل گرفت. در آن زمان یک بیل مکانیکی در حین عملیات بدون ایجاد تلفات در اعماق زمین سقوط کرد. پس از آن، دانشمندان تصمیم گرفتند برای جلوگیری از نشت مداوم گاز، گودال را آتش بزنند، که منجر به سوختن از آن زمان تا کنون شد.

حفره «سدان» در آمریکا
دهانه "سدان" در نتیجه آزمایش بمب هسته‌ای زیرزمینی در ایالت نوادای آمریکا در ۶ ژوئیه ۱۹۶۲ تشکیل شد. این انفجار منجر به انتشار یک ابر گرد و غبار به اندازه حدود ۱۲ میلیون تن در ارتفاع شد. این حفره بزرگترین دهانه مصنوعی جهان را با عمق ۱۰۰ متر و قطر ۳۹۰ متر تشکیل می‌دهد.

« تراس موری» در پرو
موری یک مکان باستان شناسی است که در جنوب شرقی پرو، در حدود ۵۰ کیلومتری شهر کوسکو، پایتخت امپراتوری باستانی اینکا‌ها واقع شده است. این منطقه با تراس های گرد کشاورزی بزرگ مشخص می‌شود که بزرگترین آن‌ها ۱۵۰ متر عمق دارد. طراحی این تراس ها به قدری خوب انجام شده است که آب باران هرگز آن‌ها را زیر آب نمی‌برد.

حفره «آبی بزرگ» در بلیز
این یک حفره زیر آب در سواحل بلیز در شمال آمریکای مرکزی است و بخشی از سیستم مرجانی سدی بلیز است. این حفره که بیش از ۱۵۰۰۰۰ سال پیش تشکیل شده است با عمق ۱۲۵ متر و قطر بیش از ۳۰۰ متر در نوع خود بزرگترین است.

حفره «Fredifort» در آفریقای جنوبی
این حفره در حدود یک میلیارد سال پیش از برخورد شهاب سنگی به قطر حدود ۱۰ کیلومتر با زمین به وجود آمده است و در نوع خود بزرگترین است. همچنین قطر آن در زمان تشکیل حدود ۳۰۰ کیلومتر بوده است.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.