به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی اکبر قارزی رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین گفت: سطح زیر کشت چغندر قند در این شهرستان از چهار هزار و ۵۳۰ هکتار در سال گذشته به پنج هزار و ۲۰۰ هکتار در امسال افزایش یافته است.
او افزود: شهرستان جوین مستعد کشت چغندرقند، به عنوان یکی از مهمترین محصولات راهبردی است، که توسعه سطح زیر کشت آن علاوه بر اشتغالزایی به خودکفایی در تولید شکر و جلوگیری از خروج ارز کمک میکند.
رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین ادامه داد: با توجه به میانگین برداشت حدود ۵۰ تن چغندر در هر هکتار، پیش بینی میشود امسال ۲۶۰ هزار تن محصول چغندر در جوین تولید شود.
مهدی طلوعی نسب مدیر کشاورزی کشت و صنعت جوین گفت: این مقدار چغندرقند از چهار شهرستان خوشاب، جغتای، جوین و شاهرود تحویل کارخانه قند جوین شده است.
او با بیان اینکه عیار پایه چغندر قند ۱۶ است و هر چه این عیار کمتر باشد از قیمت محصول کاسته میشود، افزود: میانگین عیار چغندر قند تحویلی به کارخانه جوین تا امروز ۱۷ درصد بوده است.
رئیس اداره جهاد کشاورزی جوین با اشاره به برداشت چغندرقند از اواخر مهرماه آغاز شده و تا پایان آذرماه ادامه دارد، ادامه داد: سال گذشته ۲۴۷ هزار تن محصول چغندر از سوی کشاورزان به کارخانه قند جوین تحویل شده بود.
انتهای پیام//ا.د