سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روزانه ۱۱۰ تن مرغ در استان همدان توزیع می شود

در راستای تنظیم بازار، به طور متوسط روزانه ۱۱۰ تن مرغ در دو نوبت صبح و عصر در استان همدان توزیع می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علی دولو، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی همدان به تولیدات دامی استان اشاره کرد و گفت: سالانه ۳۲ هزار تن گوشت قرمز، بیش از ۴۵ هزار تن گوشت سفید، ۲۱ هزار تن تخم مرغ و ۳۴۵ هزار تن شیر در استان همدان تولید می‌شود.

او  تاکید کرد: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته، هیچ گونه مشکلی در تأمین گوشت مرغ در استان همدان نداریم و با تعیین و تنظیم تعداد جوجه ریزی و برآورد نیاز استان به صورت روزانه توانستیم مجموعه موفقی داشته باشیم و مرغداری‌ها باید طبق جدول زمانبندی شده مرغ را به کشتارگاه ارسال کنند.

دولو تصریح کرد: در استان همدان به صورت ماهانه ۲ میلیون و ۲۰۰ قطعه جوجه ریزی صورت می‌گیرد و از ابتدای آبان تا کنون نیز یک میلیون و ۲۰۰ هزار جوجه ریزی صورت گرفته و در راستای تنظیم بازار، به طور متوسط روزانه ۱۱۰ تن مرغ در دو نوبت صبح و عصر در سطح استان همدان توزیع می‌شود.

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.