سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توسعه استان سیستان و بلوچستان نیازمند حضور بخش خصوصی است

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بدون حضور و فعالیت بخش خصوصی در این استان اتفاقات خوبی نخواهد افتاد، گفت: بخش خصوصی هموارکننده است و برای توسعه استان دست همکاری و نیاز به سوی فعالان این بخش دراز می‌کنیم.

به گزارش روابط‌عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، حسین مدرس‌خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان در آیین تکریم و معارفه معاون سابق و جدید هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: باید لیدر‌های بخش خصوصی کشور را جذب کنیم تا سرمایه‌ها و ظرفیت‌های این استان را شناخته و به فعلیت برسانند.

استاندار سیستان و بلوچستان با قدردانی از خدمات معاون سابق هماهنگی امور اقتصادی استانداری بیان داشت: خانم زنگنه را از سال ۹۷ می‌شناسم و شهادت می‌دهم این خواهر بزرگوار در احقاق حق این استان از هیچ کوششی فروگذاری نکرده است.

وی افزود: بسیاری از اتفاقات خوب در حوزه مرز‌ها مرهون تلاش‌های زنگنه است و بیشترین اتصال را به مجموعه صنعت و معدن داشته و کماکان درخواست دارم که با ایفای نقش در ساختار قدرت برای این منطقه نیز موثر باشند.

استاندار سیستان و بلوچستان با معرفی داوود شهرکی به عنوان سرپرست جدید معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار گفت: از شهرکی به عنوان معاون جدید استاندار سیستان و بلوچستان نیز شناخت کامل دارم، وی فرزندی شایسته برای این استان است.

مدرس خیابانی با بیان اینکه مهمترین عامل توسعه هر کشوری سرمایه انسانی آن است، تصریح کرد: اولویت ما استفاده از ظرفیت نیرو‌های بومی کارآمد و شناخته شده برای مسوولیت‌ها است.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه مطمئنا موفقیت‌های صنعتی و واحد‌های معدنی اگر در این استان اتفاق بیفتد ظرفیت‌ها را نشان خواهد داد تاکید کرد: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و زیربنایی این استان دارای اهمیت است و باید در اولویت قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد: مدیران و مسوولانی که با کوله‌باری از تجربه جابجا می‌شوند حتماً باید از آنان استفاده شود و چیزی به نام وداع از این مدیران وجود ندارد.

مدرس خیابانی همچنین به استفاده مناسب و پرحجم از ظرفیت‌های بلا منازع استان در حوزه‌های بنادر و دریا اشاره کرد و گفت: وجود تنها بندر اقیانوسی کشور و ساحل بسیار زیبا در این استان از ظرفیت‌های بزرگ منطقه است که با بهره گیری شایسته از آن‌ها می‌توان به توسعه و پیشرفت استان و کشور کمک کرد. برای ایجاد پروژه‌های بزرگ به امنیت نیاز داریم و توسعه اقتصادی نیز زمینه رسیدن به امنیت را فراهم می‌کند.

وی تصریح کرد: توجه به حوزه‌های مختلف اجتماعی و فرهنگی در کنار مسائل اقتصادی از اولویت‌های کاری ماست، زیرا اقتصادی که منجر به تقویت حوزه‌های مختلف شود دارای اهمیت است.

معاون سابق هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: خداوند را سپاسگزارم که فرصت خدمت ۲۱ ساله را در این استان پهناور و دو ساله در مجموعه معاونت اقتصادی را به من عطا کرد و این توفیق مرهون لطف پروردگار و همکاری تمام مجموعه امور اقتصادی بوده است.

ماندانا زنگنه با تشکر از سایر معاونان استانداری با بیان اینکه دوران سخت و پرکاری را پشت سر گذاشتیم و در شرایطی در کنار هم بودیم که کشور از جمله سیستان و بلوچستان مشکلات زیادی داشت تصریح کرد: آنچه که از این دوران به یادگار حفظ می‌شود همدلی و هماهنگی و کارگروهی در جهت اهداف اقتصادی و توسعه استان بوده است.

وی با تبریک به معاون جدید هماهنگی امور اقتصادی استانداری خاطرنشان کرد: شهرکی فردی توانمند است که در جریان امور اقتصادی سیستان و بلوچستان بوده و این انتخاب مهر تاییدی خواهد بود بر روند اقدامات انجام شده و امیدواریم که این روند با قدرت بیشتری ادامه پیدا کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: هر چه در توان داریم می‌گذاریم که تمام اقدامات منتج به نتیجه شود.

داود شهرکی با تاکید بر اینکه تلاش خواهیم کرد برای سیستان و بلوچستان کم نگذاریم ادامه داد: سال ۹۹ و زمان آغاز فعالیت در این استان بحران‌های مختلفی از جمله معضل پیله‌وران، آرد و نان، حمل و نقل، طرح‌های معطل‌مانده در حوزه بانک‌ها، بحران بازار (مرغ، لاستیک، روغن و لبنیات) وجود داشت که با این شرایط در جهت رفع تمامی این مشکلات تلاش شد و موفقیت‌های خوبی بدست آمد.

وی با بیان اینکه خدمت در کنار استانداری که بر مسایل کشور و استان اشراف بسیار خوبی دارد افتخار بزرگی است؛ به گوشه‌ای از تلاش‌های انجام شده اشاره کرد و گفت: یک هزار و ۲۰۰ پیله‌ور اجازه واردات کالا در این استان را دارند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه در تنظیم بازار ۸۰ هزار تن کالای اساسی در این استان توزیع شد گفت: در بخش تسهیلات صنعتی بیش‌از ۳۵۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان از جهت ذخایر معدنی شناسایی شده پارسال رتبه اول را داراست گفت: در حوزه معادن مس بیش‌از ۶۰ هزار متر حفاری در استان انجام شده است.

انتهای پیام/.ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.