سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس جهادکشاورزی فارس:

کاهش قیمت از اهداف قرارگاه امنیت غذایی است

طمراسی گفت: تامین امنیت غذایی جزو وظایف و ماموریت ذاتی وزارت جهاد کشاورزی است، اما راه اندازی قرارگاه امنیت غذایی، فراتر از شرح تکلیف معمول است و نیاز به اقدامات خاصی دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، احمد طمراسی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در اولین نشست "قرارگاه امنیت غذایی استان فارس" با بیان اینکه کنترل قیمت محصولات کشاورزی از اهداف قرارگاه امنیت غذایی است. گفت: برنامه ریزی و مدیریت اجرای الگوی کشت با هدف تنظیم بازار از جمله برنامه‌های قرارگاه مذکور است.

او با بیان اینکه شعار "با تصمیمات امروز باید آینده را ترسیم کرد" ذات بخش کشاورزی است و باید رمز قرارگاه امنیت غذایی باشد، به ضرورت ترسیم مدل اجرایی برای قرارگاه امنیت غذایی نیز اشاره و اضافه کرد: ظرفیت تولید در استان فارس و استان‌های همجوار و قیمت محصول علاوه در بازار‌های استان به صورت منطقه‌ای و کشوری در این قرارگاه باید به صورت مستمر پایش شود.

طمراسی با بیان اینکه ذخایر استراتژیک و میزان نیاز استان فارس از اطلاعات مورد نیاز قرارگاه امنیت غذایی به منظور مدیریت بحران است، بیان کرد: با هدف مدیریت هوشمند به جدول زمان بندی مصرف محصولات کشاورزی نیازمندیم تا گلوگاه‌های معمول از زمان‌های پرمصرف قابل رصد باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: اخذ مجوز قیمت گذاری از مسئولین ذی ربط باید اولین درخواست قرارگاه امنیت غذایی باشد.

پایداری امنیت غذایی در گرو برنامه ریزی

هدایت اله رحیمی مدیر کل تعاون روستایی استان فارس هم در این جلسه گفت: به منظور دستیابی به پایداری امنیت غذایی باید قبل از تولید تا رسیدن محصول به دست مصرف کننده برنامه ریزی داشته باشیم.

او با بیان اینکه در این برنامه ریزی کارشناسان کشاورزی مدیریت تولید را برعهده دارند، تصریح کرد: اطلاعات و آمار باید با حساسیت و دقت به روز رسانی شود تا در آینده نگری نتایج لازم را به دست آوریم.

جانشین فرمانده قرارگاه امنیت غذایی استان فارس با بیان اینکه در این قرارگاه باید چرخه تولید تا مصرف را تجزیه و تحلیل کنیم، اظهار کرد: در زمینه کنترل قیمت به کمک اتاق اصناف کشاورزی و سازمان صمت نیاز است.

او با اشاره به اینکه در قرارگاه امنیت غذایی ۱۲ عضو فعالیت می‌کند، افزود: ۶ مسئول در مجموعه جهاد کشاورزی تولید را پیگیری می‌کنند و سایر اعضا در مدیریت مصرف و بازار همیار و کمک ما هستند.

رحیمی با تاکید بر اینکه راه اندازی اتاق پایش، به منظور مدیریت اقتصادی تولیدات کشاورزی از دیگر برنامه‌های قرارگاه امنیت غذایی است، افزود: ایجاد دبیرخانه در این قرارگاه به منظور ارتباط مستمر با وزارتخانه جهاد کشاورزی نیز در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.