سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در طرح واکسیناسیون کووید۱۹؛

چهارمحال و بختیاری در زمره پنج استان برتر کشور قرار گرفت‌

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: چهارمحال و بختیاری در زمینه پوشش واکسیناسیون کووید۱۹ دانش‌آموزان، در زمره پنج استان برتر کشور قرار گرفت.

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سید راشد جزایری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: تاکنون یک میلیون و ۳۴۰ هزار دُز واکسن کرونا در استان توزیع شده است.

او افزود: از تعداد ۱۰۲ هزار و ۷۳۶ نفر جمعیت بالای ۶۰ سال در استان، ۹۲.۶ درصد معادل ۹۵ هزار و ۱۵۵ نفر از این گروه هدف دُز نخست واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.


بیشتر بخوانید


جزایری اضافه کرد: همچنین ۸۷.۸ درصد یعنی معادل ۹۰ هزار و ۲۴۱ نفر از جمعیت هدف بالای ۶۰ سال هر دو دُز واکسن کرونا به آن‌ها تزریق شده است.

او اظهار داشت: مجموع جمعیت هدف بالای ۱۲ سال در کشور که تاکنون واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند ۶۷ میلیون و ۸۰۰ هزار و ۸۴۸ نفر هستند که سهم چهارمحال و بختیاری از این تعداد، ۷۷۳ هزار و ۴۴۰ نفر است.

جزایری تصریح کرد: شاخص کشوری پوشش دهی واکسن کرونا ۸۰.۶ درصد است که ۸۱.۳ درصد جمعیت هدف استان در دُز نخست علیه کرونا ایمن شده‌اند.

او گفت: همچنین ۵۹.۶ درصد شاخص کشوری واکسیناسیون کووید۱۹ در هر دو دُز واکسن در نظر گرفته شده است که ۶۱.۳ درصد جمعیت هدف چهارمحال و بختیاری واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

جزایری بیان کرد: حدود ۸۲ درصد جمعیت هدف ۱۲ سال به بالا در استان علیه کرونا واکسینه شدند که باید اهتمام بیشتری بورزیم تا به ۸۵ تا ۸۷ درصد پوشش دهی در این گروه هدف برسیم.

او افزود: استان چهارمحال و بختیاری در زمینه پوشش دهی واکسیناسیون کووید۱۹ دانش‌آموزان و در دُز دوم، در زمره پنج استان برتر کشور قرار گرفت به طوری که حدود ۶۰ درصد واکسن کرونا به گروه هدف دانش آموزی تزریق شده است.

جزایری اضافه کرد: طرح اجرای مدیریت هوشمند در استان بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا تنظیم شده است.

او اظهار داشت: معیارها و شاخص‌های اصلی پروتکل‌های بهداشتی متناسب با اجرای محدودیت‌های هوشمند در استان شامل دریافت واکسن کرونا، انجام آزمایش pcr آزمایشگاهی هفته‌ای دوبار، استفاده مناسب از ماسک است.

جزایری تصریح کرد: رعایت فاصله حداقل دو متر، تامین فضای چهار متر مربع برای هر نفر به خصوص در فضا‌های بسته، تامین تهویه مناسب، شست و شو و ضدعفونی کردن دست‌ها، گندزدایی سطوح، ابزار و تجهیزات از دیگر موارد موجود در طرح مدیریت هوشمند ممنوعیت‌ها و محدودیت‌ها است.

او گفت: مدیران دستگاه‌های مختلف با نصب برنامه ماسک در تلفن همراه به راحتی می‌توانند با وارد کردن کد ملی افراد در این برنامه وضعیت واکسیناسیون کووید۱۹ آنان را بررسی نمایند.

جزایری بیان کرد: اگر فردی واکسن کرونا را دریافت نکرده باشد پس از وارد نمودن کد ملی او در برنامه ماسک، صفحه به رنک قرمز، اگر یک دُز را دریافت کرده باشد به رنگ آبی و اگر هر دو دُز واکسن کرونا را دریافت کرده باشد به رنگ سبز نمایان می‌شود.

او افزود: استقبال اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌های آزاد اسلامی در کشور از طرح واکسیناسیون کووید ۱۹ بسیار بالا بوده و در استان نیز به همین ترتیب بوده است بنابراین انتظار می‌رود که سایر دانشگاه‌ها نیز در این امر پیش‌قدم شوند تا واکسیناسیون این گروه هدف علیه کرونا در استان به طور کامل صورت گیرد.

جزایری اضافه کرد: با توجه به اینکه هفت شهرستان در وضعیت رنگ بندی نارنجی و سه شهرستلن در وضعیت زرد و حالت شکننده وجود دارد، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و اجرای طرح مدیریت هوشمند در پنج حیطه را جدی بگیریم.

او ادامه داد: طرح مدیریت هوشمند شامل حیطه اداری، تجاری، اصناف و آموزشی، فرهنگی و تردد‌ها است که وضعیت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، ضمانت اجرا و مسئولان و ناظران طرح را مشخص می‌کند.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.