سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تزریق ۲۱۰ هزار دُز واکسن کرونا در اندیمشک

فرمانداری شهرستان اندیمشک گفت: تا کنون ۸۱ درصد جمعیت هدف اندیمشک در مقابل کرونا واکسیناسیون شده اند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، جهانگیری فرماندار اندیمشک گفت: عادی انگاری سبب کاهش نکات بهداشتی در سطح شهرستان در بین مردم شده است که این نشانه زنگ خطر برای موج جدید کرونا است.

او با بیان اینکه ارائه خدمات در ادارات و نهاد‌های دولتی شهرستان منوط به همراه داشتن کارت واکسیناسیون است افزود: ادارات و نهاد‌های دولتی ملزم به اجرای این دستور العمل هستند و با توجه هشدار ستاد مدیریت کرونا استان مبنی به قرار گرفتن دو شهر همسایه اندیمشک پلدختر در استان لرستان و دره شهر در استان ایلام در وضعیت قرمز ضرورت دارد شهروندان از سفر به این شهر‌ها پرهیز کنند.

جهانگیری بیان داشت: تا کنون بالغ بر ۲۱۰هزار دُز واکسن کرونا در  اندیمشک تزریق شده است و تا کنون بالغ بر ۸۱ درصد جمعیت هدف شهرستان و ۸۳ درصد جمعیت دانش آموزی در مقابل کرونا واکسینه شده اند.

فرماندار شهرستان اندیمشک از تمام شهروندان اندیمشک خواست همانند گذشته همکاری لازم را با ستاد کرونا شهرستان داشته باشند و ضمن استفاده از ماسک شست و شوی مداوم دست‌ها و رعایت فاصله اجتماعی را در دستور کار خود قرار دهند و سپاه در قالب طرح شهید سلیمان‌ی از ظرفیت یگان موتوری خود در جهت واکسیناسیون محله به محله در مناطق کم برخوردار شهرستان استفاده کند.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.