به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، حیدر میرزایی مدیر کل تعزیرات حکومتی سیستان وبلوچستان در ابتدا ضمن خوش آمد گویی گزارشی از عملکرد اداره کل تعزیرات حکومتی استان در روند پرونده ها و مقایسه عملکرد در اجرای محکومیتها در سال ۱۳۹۹ و سال جاری ارائه نمود و موانع و راهکارهای بهبود در تقویت مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان سیستان و بلوچستان پیشنهاد و تشریح کرد.
میرزایی در ادامه ی ارائه گزارش عملکرد تعزیرات حکومتی استان بیان داشت : در سال گذشته تعداد ۸ هزار و ۷۹۸ فقره پرونده قاچاق در سطح استان در شعب تعزیرات حکومتی تشکیل رسیدگی و مختومه شده است ، که در خصوص رسیدگی به پرونده های این اداره کل عملکردی صد در صدی داشته است و در پایان سال فقط ۴۷ فقره پرونده مانده به موجودی سال جدید اضافه گردید.
وی تصریح نمود : سیستان و بلوچستان در ارزیابی های سازمانی دومین استان از تعداد پروندههای وارده قاچاق کالا و ارز به شعب تعزیرات حکومتی است و این ادارهکل ۱۱ درصد از کل پروندههای قاچاق در کشور را به خود اختصاص داده است .
حیدر میرزایی در خصوص عملکرد اجرای احکام تعزیرات حکومتی استان افزود : اجرای احکام تعزیرات حکومتی در سال گذشته بالغ بر ۷۵۹ میلیارد ریال وصولی داشته است که در ارزیابی های سازمانی نیز رتبه برتر وصولی به محکومیت های وارده به اجرای احکام را در سطح سازمان به خود اختصاص داده است.
میرزایی اذعان داشت : رویکرد شعب تعزیرات حکومتی استان در صدور آراء بر این باره بوده است که حکمی صادر شود که قابلیت اجرا داشته باشد تا اجرای احکام در اجرای پرونده ها به مشکلی بر نخورد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در ارائه گزارش عملکرد تعزیرات حکومتی در ۷ ماهه سال جاری نیز بیان داشت : در ۷ ماهه امسال تعداد ۲ هزارو ۸۳۶ فقره پرونده قاچاق در سطح استان در شعب تعزیرات حکومت تشکیل گردیده که تعداد ۲ هزار و ۸۱۳ فقره رسیدگی و مختومه شده است که نشان از عملکرد ۹۹ درصدی در رسیدگی به پروندهها درسطح شعب تعزیرات حکومتی آن هم در شرایط کرونا و برخی محدودیتهای موجود در رسیدگیها را دارد ، ضمن اینکه بیشترین پرونده های وارده در سطح کشور پس از استان هرمزگان با اختلاف کمی به سیستان و بلوچستان اختصاص می یابد.
حیدر میرزایی در ادامه گفت : میزان وصولی مربوط به پروندههای قاچاق کالا و ارز در ۷ ماهه سال جاری نیز بالغ بر ۴۱۷ میلیارد ریال بوده است ومدت زمان رسیدگی و اجرای پروندهها از ثبت تا اختتام در ۷ ماهه سال جاری به صورت میانگین به ۱۴ روز می رسد که در مقایسه مشابه با سال گذشته این زمان ۲۰ روز بوده است و به همین جهت رتبه برتر وصولی به محکومیت های وارده به اجرای احکام در سطح سازمان به این استان اختصاص داده شده است که این هم نشان از کیفی بودن آراء صادره ، برنامهریزیهای دقیق درون اداره کل و همت بالای کارکنان اجرای احکام نیز میباشد .
میرزایی در پایان از تعامل ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تعزیرات حکومتی تشکر و قدردانی نمود و حضور معاونت محترم حقوقی و امور مقابله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز را در این استان موهبتی دانست که موجبات افزایش روحیه و دلگرمی پرسنل این اداره کل را فراهم آورده است .
دکتر مصطفی پورکاظم شایسته معاون حقوقی امور مقابله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور از عملکرد مثبت مدیریتی در حوزه قاچاق کالا و ارز این اداره کل تقدیر و تشکر کرد.
ایشان در این دیدار بیان داشت : تمام دستگاههای اجرایی باید از تمام ظرفیتها و فرصتهای قانونی در جهت مبارزه با پدیده شوم قاچاق کالا و ارز استفاده نمایند .
وی بیان داشت : در ارزیابیهای سازمانی انجام شده اداره کل تعزیرات حکومتی استان سیستان و بلوچستان یکی از دستگاههایی است که در این راه تمام ظرفیتهای خود را جهت مبارزه با قاچاق کالا و ارز بکارگرفته است. و عملکر مثبت این اداره کل نشان بر مدیریتی موفق در این راه بوده است .
معاون حقوقی و امور مقابله ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور در پایان اظهار داشت : شعار وزیر محترم دادگستری تنظیم بازار است و در حال حاضر تنظیم بازار یکی از اولویت های اصلی سازمان تعزیرات حکومتی بشمار می آید ، که در همین راستا هم تعزیرات حکومتی استان سیستان و بلوچستان در ارزیابی های انجام شده در این مقوله عملکردی مثبت داشته است که شایسته تقدیر و قدردانی می باشد.
انتهای پیام/گ