سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بالشتک کوچک مغزدار ایتالیایی به نام راویولی + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه راویولی با مغز پنبر و اسفناج را آموزش داد.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی دستپخت با اجرای وحید حسینی، در قسمت آشپزشو روش تهیه راویولی با مغز پنبر و اسفناج را آموزش داد.

برای تهیه خمیر راویولی احتیاج داریم به:

 آرد سفید 2 پیمانه، تخم مرغ 2 عدد، نمک 2 گرم، شکر 4 گرم، روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تهیه مغز راویولی (اسفناج و پنیر):

اسفناج 500 گرم، سیر 2 حبه، پنیر خامه‌ای 500 گرم، پیاز 1 عدد، پنیر مازارلا 150 گرم، پنیر پارمسان 100 گرم، فلفل سیاه، نمک و روغن به میزان لازم

برای تهیه سس مارینارا احتیاج داریم به:

پودر آویشن به میزان لازم، پیاز 1 عدد، سیر 2 حبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم، ریحان تازه 50 گرم، آبلیمو و روغن زیتون به میزان لازم، گوجه فرنگی 3 عدد، رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری، پودر اورگانو (پونه کوهی) به میزان لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله راویولی را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.