به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی دستپخت با اجرای وحید حسینی، در قسمت آشپزشو روش تهیه راویولی با مغز پنبر و اسفناج را آموزش داد.
برای تهیه خمیر راویولی احتیاج داریم به:
آرد سفید 2 پیمانه، تخم مرغ 2 عدد، نمک 2 گرم، شکر 4 گرم، روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت تهیه مغز راویولی (اسفناج و پنیر):
اسفناج 500 گرم، سیر 2 حبه، پنیر خامهای 500 گرم، پیاز 1 عدد، پنیر مازارلا 150 گرم، پنیر پارمسان 100 گرم، فلفل سیاه، نمک و روغن به میزان لازم
برای تهیه سس مارینارا احتیاج داریم به:
پودر آویشن به میزان لازم، پیاز 1 عدد، سیر 2 حبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم، ریحان تازه 50 گرم، آبلیمو و روغن زیتون به میزان لازم، گوجه فرنگی 3 عدد، رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری، پودر اورگانو (پونه کوهی) به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله راویولی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/