سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برداشت دانه روغنی کنجد در خنج

برداشت دانه روغنی کنجد در شهرستان خنج آغاز شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علی علی پور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت کنجد از ۱۶۵۰ هکتار آغاز شده وتا اواخر آذر ماه ادامه دارد؛ این محصول در تابستان کشت ودر پاییز برداشت می‌شود.

او بیان کرد: پیش بینی می‌شود کشاورزان خنجی ۳ هزار تن محصول برداشت وبه بازار مصرف داخلی وخارج از کشور عرضه کنند.

علی پور تصریح کرد: بیشترین مصرف کنجد در تهیه آرد و روغن گیری است و در شیرینی فروشی‌ها و نانوایی‌ها نیز استفاده می‌شود.

انتهای پیام/ت

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.