سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۰ برنامه اندرویدی برای حفاظت گوشی در مقابل هکر‌ها

در این گزارش با اپلیکیشن‌های اندرویدی آشنا شوید که میزان آسیب پذیری گوشی شما در مقابل هکر‌ها را می‌سنجند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از alalam، سیستم عامل لینوکس به دلیل ابزار‌ها و توانایی‌هایی که در سیتستم عامل‌های دیگر نمی‌توان آنها را پیدا کرد در دنیای هکر‌ها به سیستم عاملی شناخته شده و رایج تبدیل شده است.

از آنجایی که سیستم عامل اندروید برای گوشی‌های هوشمند نیز مبتنی بر هسته نرم افزاری سیستم لینوکس طراحی شده، این موضوع به این معناست که از این سیستم عامل و از تلفن هوشمند می‌توان برای یادگیری، آزمایش و تلاش برای هک دیگران استفاده کرد.

امروز ده مورد از بهترین برنامه های اندرویدی برای آزمایش میزان آسیب پذیری تلفن همراه در مقابل هکر ها را معرفی می کنیم که اگر در استفاده از آنها مُصر باشید و آنها را امتحان کنید به شما اطلاعات زیادی در رابطه با هک کردن انتقال می‌دهند. این موضوع طبیعتا باعث افزایش تجربه های شما در مقابله با هکر ها خواهد شد.

برنامه Hackode

Hackode یکی از مهمترین برنامه‌هایی است که برای تست نفوذ استفاده می‌شود و برای هکر‌های اخلاق مدار برنامه ریزی شده است. این اپلیکیشن دارای ابزار‌های مفید زیادی در زمینه هک می‌باشد که از جمله آنها می‌توان به Google Hacking و DNS Dig اشاره کرد.

برنامه AndroRAT

این اپلیکیشن از نظر هکر‌ها یکی از مهم‌ترین اپلیکیشن هاست که از طریق آن می‌توان سیستم تلفن قربانی را از راه دور کنترل کرد. نام اپلیکیشن نیز از همین ویژگی گرفته شده و در واقع ترکیبی از کلمه اندروید و Rat به معنای ابزار کنترل از راه دور است. پس از هک کردن گوشی قربانی، می‌توان تمام اطلاعات گوشی را به دست آورد. این اپلیکیشن در ابتدا برای بازیابی اطلاعات از گوشی‌های اندرویدی به سرقت رفته ساخته شده بود.

برنامه APKInspector

این یک برنامه کاربردی است که برای تحلیلگران برنامه‌های اندرویدی طراحی شده و هدف آن کمک به گردآوری کردن بسته‌ها و کد‌های اندروید است.

برنامه DroidBox

DroidBox یکی از مهمترین اپلیکیشن‌های پیشرفته در تحلیل برنامه‌های اندرویدی است و دارای قابلیت‌هایی مانند اطلاع از عملکرد عملیات رمزگذاری با استفاده از API در اندروید، نشت اطلاعات از طریق شبکه، فایل ها، پیامک‌ها و بسیاری موارد مفید دیگر است. اما باید بدانید که کارکردن با این برنامه نیازمند تجربه برنامه نویسی است.

برنامه Burp Suite

Burp Suite یک پلتفرم کامل برای تست عملکرد و امنیت برنامه‌های کاربردی موجود در شبکه محسوب می‌شود و دارای ابزار‌های زیادی است که از طریق آنها می‌توانید نقاط آسیب پذیر امنیتی را پیدا کرده و آنها را رفع کنید.

برنامه zANTI

zANTI یک برنامه جامع و حاوی ابزار‌هایی است که تنها با یک کلیک ساده به بررسی و آزمایش نقاط قابل نفوذ تلفن همراه می‌پردازد و به مدیران امنیت امکان می‌دهد سطح خطر یک شبکه را بررسی کنند.

برنامه Droid Sheep

Droid Sheep یکی از ساده‌ترین برنامه‌هایی است که می‌توان از آن استفاده کرد، زیرا هر کاربر عادی اندروید می‌تواند روی این برنامه کار کند و امنیت حساب خود را به تنهایی آزمایش کند. البته از آنجایی که برنامه‌های تست نفوذ و شناسایی نقاط ضعف، همچون چاقویی دولبه عمل می‌کنند، گاهی هکر‌ها نیز از این برنامه‌ها برای استفاده در مقاصد خودشان استفاده می‌کنند.

برنامه BetterCap

BetterCap نرم افزار تجزیه و تحلیل شبکه و نفوذ از طریق سیستم اندروید است. این اپلیکیشن با فناوری اطلاعات کار می‌کند و دارای ابزار‌های پیشرفته بسیاری است که انجام آزمایش‌ها تنها با استفاده از یک گوشی هوشمند را فراهم می کند

برنامه FaceNiff

این برنامه از افرادی که به شبکه‌ای مشابه با شما متصل هستند، هنگام ورود به سایت‌هایی که به وسیله پروتکل HTTP محافظت نمی‌شوند جاسوسی می‌کند. بنابراین شما می‌توانید تمام اطلاعات و داده‌های آنها را از طریق تلفن همراه خود به دست بیاورید.

برنامه NetCut

NetCut یکی از برنامه‌های قوی به منظور اسکن خودکار شبکه و نمایش اطلاعات مفید در رابطه با دستگاه‌های متصل به شبکه است. عملکرد اصلی این برنامه این است که هر کسی را که به شبکه وای فای شما متصل است، قطع کند. اما باید توجه کنید که استفاده از این برنامه نیاز به استفاده از گوشی روت شده دارد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
سجاد
۰۲:۳۹ ۲۱ آبان ۱۴۰۰
خواهشاً یک سوال دارم جناب خبرنگاران به اصطلاح جوان:
1- آیا امنیت این اپ هایی که معرفی کردید را تضمین میکنید؟
2-آیا اطمینان دارید که با نصب این اپ ها اطلاع مردم امن میماند و چه بسا با همین ها سرقت نمیشود؟
3-آیا از منبع این اپ ها اطلاع دارید و سازنده و توسعه دهنده آن ها را کاملا میشناسید؟
4-آیا مسئولیت مخرب بودن این اپ ها را بر عهده میگیرید؟
و در آخر دنیای وب و مجازی آنقدر بزرگ است که سالها تجربه هم بزور میتواند فقط پاسخ یکی از پرسش های من رو بده پس زیاد فکر نکنید چون من راضی نیستم به زحمت بیوفتید.
با تشکر
ناشناس
۱۱:۲۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۰
مثبت 1000
سجاد
۰۲:۲۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۰
سلام.هیچ میدونید نود درصد برنامه های ضد هک و ویروس گوشی و کامپیوتر توسط خود هکرها ساخته و تولید میشوند! اما چرا ؟ هکرها برای آسان تر کردن کار خود و رفع بعضی موانع امنیتی که توسط پردازنده اعمال میشود اپلیکیشن هایی طراحی میکنند که این علاوه بر ابزار کار هکر هستند بلکه دهان مردم بی اطلاع را آب میندازند که ایول ما ضد هک شدیم با فلان اپلیکیشن اما آیا خبر دارند اپلیکیشن ساخت کدام کمپانی است و توسط چه کسی توسعه داده شده اصلا نود و نه درصد مردم بالخصوص مردم ایران نمی‌دانند سازنده همین اینستاگرام چه کسی است چه رسد به چند اپلیکیشن جدید.لطفا هیچ اپلیکیشن ضد هک و با افزاینده سرعت گوشی نصب نکنید این را کسی به شما میگوید که بهتر نپرسی از کجا میداند.وخصوصا گوشی های آندروید که دسترسی همه جانبه به تمام برنامه ها را دارند بسیار بیشتر از آی او اس در معرض تهدید هستند درست است آی او اس اپل محدودیت برایتان ایجاد میکند اما چند درصدی بیشتر از اندروید امن تر است.خواهشا هیچی برنامه ناشناسی را از ناکجا آباد گوگل و بازار و غیره نصب نکنید و همیشه اطلاع کافی را قبل از نصب کسب کنید.با تشکر کلاه سفید
افق
۱۴:۳۱ ۲۰ آبان ۱۴۰۰
نباید اطلاعات حساس رو توی گوشی نگه داشت بهترین راه مبارزه با هکر ها همینه