سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس پلیس راهور ناجا مطرح کرد؛

فقط مقامات و افراد دارای رده حفاظتی اجازه استفاده از شیشه دودی دارند/ جریمه ها ادامه دارد

هادیانفر گفت: خودرو‌های دارای شیشه دودی غیراستاندارد، عامل تخلف هستند و در تمام کشور‌ها هم با این موضوع برخورد می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار سید کمال هادیانفر در حاشیه نشست خبری امروز خود که در محل شهرک آزمایش برگزار شد، به مصوبه دیوان عدالت اداری در مورد جریمه خودرو‌های شیشه دودی اشاره کرد و گفت: از مصوبه هیات عمومی دیوان نباید سوءبرداشت شود. دیوان تاکید کرده که فاصله سه متری برای تشخیص درست نیست و عدد سه متر باطل شده و جریمه آن به تشخیص افسر است.

وی افزود: آنچه که دیوان باطل کرده است، مربوط به رفع اثر است، یعنی اینکه دیگر در همان محل نباید برچسب برداشته شود که ما هم موافق هستیم. البته اگر خودرو به دلیل جریمه بیش از سه میلیون تومان توقیف شود، باید هنگام ترخیص شیشه را نیز اصلاح کند.

رییس پلیس راهور ناجا کد جریمه مربوط به شیشه دودی را ۲۱۱۴ اعلام کرد و گفت: مبلغ جریمه ۵۲ هزار و ۵۰۰ تومان در کلانشهر‌ها و ۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان در دیگر شهرهاست.

وی با بیان اینکه افسران در برخورد با شیشه‌های دودی می‌توانند به دفعات جریمه کنند، گفت: یعنی ممکن است یک‌خودرویی در یک چهارراه جریمه شود و در چهارراهی دیگر نیز اگر مامور پلیس آن را مشاهده کند می‌تواند آن را جریمه کند و محدودیتی در دفعات جریمه وجود ندارد.

هادیانفر تاکید کرد: معیار تشخیص مامور است و البته شیشه‌های دودی استاندارد و متعارف که تولید کارخانه باشد مشکلی ندارد.

وی در پاسخ به  اینکه چه افرادی می‌توانند از شیشه دودی با درصد بالا استفاده کنند، گفت: مقامات و افراد دارای رده حفاظتی می‌توانند از شیشه دودی استفاده کنند. حتی افراد دارای بیماری به تشخیص کمیسیون پزشکی نیز در صورتی که راننده خودرو بوده و خودرو به نام خودشان باشد می‌توانند با مراجعه به مراکز راهور در شهر‌ها مجوز خود را دریافت کنند.

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: افراد دارای شیشه دودی غیراستاندارد عامل تخلف هستند، هم در مسائل انتظامی وهم در مسائل امنیتی، در تمام کشور‌ها هم با این موضوع برخورد می‌شود.

وی در مورد آمار جریمه شیشه‌های دودی نیز گفت: در هفت ماهه امسال ۸۷۱ هزار خودرو به دلیل شیشه دودی جریمه شدند که ۳۱۶ هزار نفر آن در جاده و ۵۵۴ هزار نفر آن در شهر‌ها بوده است.

رئیس پلیس راهور ناجا درباره شماره‌گذاری خودرو‌های دارای شیشه دودی در مراکز تعویض پلاک نیز گفت: با توجه به شرایط کرونا ما اعلام کردیم شماره‌گذاری‌ها انجام شود، اما در گذشته اینطور بود که حتما اصلاح و بعد خدمات شماره گذاری و تعویض پلاک ارائه شود.

انتهای پیام

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۰۲ ۱۹ آبان ۱۴۰۰
این یک اشتباه از طرف پلیس هست با این تفکر برای اشرار تکلیف ماهی دودی روشن خواهد بود
سلطان
۱۸:۵۸ ۱۸ آبان ۱۴۰۰
منی که خوزستان زندگی میکنم تواون گرمای۶۰و۷۰درجه اگه ماشینم شیشه دودی نباشه خومثل مرغ میپزم تکلیف ماچیه؟!؛!
ناشناس
۰۹:۰۳ ۱۹ آبان ۱۴۰۰
در عوض دیگه مطمین میشی اون شیشه دودی همونی هست که باید اگه مشکلی داری جلوش را بگیری
ناشناس
۲۱:۳۸ ۱۷ آبان ۱۴۰۰
یه چیزی گفتن حالا کی عمل کرده، پر شهر شیشه دودیه.
ناشناس
۱۷:۲۹ ۱۷ آبان ۱۴۰۰
با سلام لطفا کمی به فکر چاله ها ودست انداز خیابان ها و اتوبان فکر نماید چقدر تصادف و آسیب به اتومبیل توسط این چاله ها و آسفالت غیر استانداد صورت می گیرد آیا واقعا توسط مسوولین مربوطه مشاهده نمی شود ..؟
ناشناس
۱۴:۲۷ ۱۷ آبان ۱۴۰۰
خدا قوت
خدا خیرتون بده ...

با تشکر
سلامت و پایدار باشید
ناشناس
۱۲:۴۲ ۱۷ آبان ۱۴۰۰
رانندگی با شیشه دودی تو شب و توی تونل واقعا خطرناکه و جون بقیه رو به خطر میندازه
ناشناس
۱۳:۲۸ ۲۰ آبان ۱۴۰۰
مگه شیشه جلو را هم دودی میکنن؟