سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برداشت پاییزه لوبیا کشاورزی در گیلان/ مخصوص پخت غذای محلی باقلا قاتق

معاون جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت پاییزه لوبیا کشاورزی در بیش از ۷ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، سید علی موسوی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت لوبیا کشاورزی پاییزه در ۷ هزار و ۲۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این استان آغاز شده است.

او با بیان اینکه بیش از ۲۰ هزار کشاورز گیلانی برداشت ۲۸ هزار تن پیله‌ تر این محصول را از باغ هایشان آغاز کرده اند، افزود: پیش بینی می‌شود کشاورزان گیلانی امسال با برداشت لوبیا کشاورزی پاییزه ۵۶۰ میلیارد تومان درآمد کسب کنند.

معاون جهاد کشاورزی گیلان اظهار داشت: شهرستان‌های رشت، تالش، ماسال، صومعه سرا و آستانه اشرفیه از مهمترین مناطق تولید این محصول باغی در این استان هستند.

لوبیا کشاورزی در گیلان به "پاچ باقلا" معروف است و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتُق استفاده می‌شود.


بیشتر بخوانید


گیلان تنها تولیدکننده این گونه لوبیا در کشور است.

لوبیا کشاورزی (پاچ باقلا) در این استان در ۲ فصل بهار و پاییز کشت می‌شود.

کشت پاچ باقلای پاییزه بعد از برداشت برنج در مرداد ماه آغاز می‌شود و برداشت آن تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۰۹ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
لوبیا کشاورزی ، پاچ باقالی نیست. خیلی از مشکلات ما در این کشور توهم دانایی اینه که همه میخوان در مورد همه چیز نظر بدن.