سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تخم مرغ راهکاری برای رهایی از آلرژی در بزرگسالی

تحقیقات جدید نشان می دهد که تغذیه نوزادان با تخم مرغ می تواند خطر ابتلا به آلرژی به تخم مرغ را در آینده کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از هلث دی نیوز، برای این مطالعه، محققان دانشگاه بوفالو نیویورک، داده‌های مربوط به بیش از ۲۲۰۰ والدین که در مورد عادات غذایی و آلرژی‌های غذایی فرزندانشان از بدو تولد تا ۶ سالگی گزارش کرده بودند را تجزیه و تحلیل کردند.

«جولیا مارتون»، نویسنده اصلی این مقاله، گفت: «ما دریافتیم کودکانی که تا ۱۲ ماهگی تخم مرغ مصرف نکرده بودند، در ۶ سالگی بیشتر احتمال دارد که به تخم مرغ آلرژی داشته باشند.»

این مطالعه نشان داد از میان بیش از ۲۲۰۰ والدینی که تحت نظرسنجی قرار گرفته بودند، ۰.۶ درصد از آن‌ها حساسیت نوزادشان به تخم مرغ را در سن یک سالگی گزارش کردند. از بیش از ۱۴۰۰ والدینی که اطلاعات مربوط به آلرژی غذایی فرزندان خود را تا سن ۶ سالگی گزارش کردند، ۰.۸ درصد آلرژی به تخم مرغ را گزارش کردند.

به گفته محققان، کودکان مبتلا به آلرژی به تخم مرغ در سنین ۱ و ۶ سالگی در ۵، ۶، ۷ و ۱۰ ماهگی تخم مرغ کمتری نسبت به کودکان بدون حساسیت به تخم مرغ مصرف کرده بودند.

به گفته محققان، آلرژی به تخم مرغ دومین آلرژی غذایی شایع در سراسر جهان است.

شواهد کنونی نشان می‌دهد که تغذیه زودهنگام نوزاد با تخم مرغ در دوران شیرخوارگی و به دنبال آن تغذیه مداوم و مکرر با آن، در برابر ایجاد آلرژی به تخم مرغ محافظت ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: تخم مرغ ، تغذیه سالم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۳۴ ۱۶ آبان ۱۴۰۰
تخم مرغ کیلویی چنده؟!
ناشناس
۲۰:۲۳ ۱۶ آبان ۱۴۰۰
محاکمه ستاد شبه علمی کرونا
ناشناس
۲۰:۱۶ ۱۶ آبان ۱۴۰۰
با همین قیمت؟
ناشناس
۲۰:۰۱ ۱۶ آبان ۱۴۰۰
عجب عکسی، هوس کردم نیمرو بخورم