سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زندگی کتاب‌خوان‌ ها را امن کنیم/ هزینه های چاپ کاهش یابد

دبیر انجمن شعر زنان شیراز با اشاره به راهکارهای کتاب خوان شدن جامعه، گفت: بهترین راهکار این است که زندگی کتاب‌خوان‌ها را امن کنیم تا آنها با مشکلات کمتری کتاب تهیه کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،  پروانه نجاتی دبیر انجمن شعر زنان شیراز و صاحب ۱۷ مجموعه شعر،  تازه‌ترین اثرش با نام زنی با داغ و دغدغه» را که در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ از سوی انتشارات صریر منتشر شد، به سردار حاج قاسم سلیمانی تقدیم کرده است.

این مجموعه شعر در واقع تجدید چاپ سه کتاب پرطرفدار این بانوی هنرمند بوده که تاکنون هفت رساله کارشناسی ارشد از محتوای این کتاب برای شناخت عمیق‌تر ادبیات دفاع مقدس در دانشگاه‌های کشور به رشته تحریر در آمده است.

کتاب شعر زنی با داغ و دغدغه در شمارگان یک هزار نسخه و ۳۶۶ صفحه قطع رقعی به بهای ۳۵ هزار تومان در کتابفروشی‌ها در دسترس علاقمندان قرار دارد و می‌تواند گزینه خوبی برای انتخاب اهالی شعر شیراز در هفته کتاب باشد.

پروانه نجاتی دبیر انجمن شعر زنان شیراز در سال ۱۳۷۳ انجمن شعر زنان شیراز را بنیان گذاشت و ۲۶ سال از عمر خویش را صرف تعلیم و تعلم نسل جوان و علاقمند به شعر کرده است در پاسخ به اینکه «برای علاقمند کردن مردم به کتاب چه باید کرد گفت: من فکر می‌کنم نیازی نیست برای کتاب‌ خوان کردن مردم کار خاصی بکنیم اما بهترین راهکار این است که زندگی کتاب‌خوان‌ها را امن کنیم.

او بیان کرد: من مطمئن هستم کتاب‌ها هم ما را به خودشان دعوت می‌کنند، در دنیای انرژی این امکان دارد.

به عنوان مثال یکی از طرفدارانم کتاب رویای نیمه شب را که خودش دوست داشت، خرید و برای من پست کرد. من الان به خواندن این کتاب دعوت شدم و این روزها از خواندن آن لذت می برم.

نجاتی با اشاره به هزینه‌های چاپ، نشر و قیمت تمام شده یک کتاب، تصریح کرد: فکر می‌کنم یکی از مهمترین وظایف مسئولان کم کردن هزینه‌ها وثبات بازار است. چه برای کتاب چه برای چیزهای دیگر. در این صورت حتی اگر کتاب نخوان ها کتاب‌ خوان نشوند، حداقل علاقمندان به کتاب می‌توانند با مشکلات کمتری به کتابخوانی بپردازند.

دبیر انجمن شعر زنان شیرازشیرین‌ترین خبر اخیر در حوزه کتاب را پیدا شدن یک کتابخانه قدیمی پر از کتاب‌های دست نویس از دوران مغول‌ها عنوان کرد و ادامه داد: انتظار می رود کتاب‌هایی به زبان فارسی هم در میان آن ها باشد.

او تلخ‌ترین خبر در حوزه کتاب را محدودیت برای ایجاد نمایشگاه‌های حضوری دانست و افزود: من کتاب را باید ورق بزنم. لمس کنم. قلم نویسنده را چک کنم و بعد بخرم. با خرید مجازی کتاب خیلی سخت ارتباط می‌گیرم. امیدوارم به زودی شاهد نمایشگاه‌های حضوری کتاب باشیم.

بیست و چهارم آبان ماه، آغاز هفته کتاب و کتاب خوانی است که آشنایی با تازه‌ترین آثار هنرمندان شهر و استان و استفاده از تجربیات اهالی شعر و ادب فارس که زندگی شان پیوسته با کتاب گره خورده می‌تواند به غنای برنامه‌های هفته کتاب بیفزاید.

منبع: مهر

انتهای پیام/ت

برچسب ها: کتابخوان ، هفته کتاب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.