به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش تهیه بت هواری سيستانی دعوت کرد.
برای تهیه این غذای خوش طعم سیستانی احتیاج داریم به:
برنج ۳پیمانه، میگو ۳۰۰گرم، زرد چوبه یک قاشق چای خوری، گرام ماسالا یک قاشق چای خوری، پودر زنجبیل یک قاشق چای خوری، پودر زیره یک قاشق چای خوری، فلفل سبز ۳ عدد، پیاز ۱عدد متوسط، نمک به میزان لازم، گشنیز خرد شده ۲۰۰گرم، روغن ۱۰۰گرم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله بت هواری سيستانی را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/