سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیت الله سبحانی:

دفاع حضرت حمزه (ع) دفاع عملی ازپیامبر اکرم(ص) بود

آیت الله سبحانی گفت: حمزه (ع) خاری در چشم ِدشمنانش بود و در عمل از پیامبر اسلام (ص)دفاع می کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،  آیت الله سبحانی از مراجع تقلید در دیدار دست اندرکاران و برخی اعضاء کمیته علمی همایش بین المللی حضرت حمزه (ع) گفت:جناب حمزه (ع) بسیار مورد علاقه امیرمومنان (ع) بوده است بلکه همه خاندان بنی هاشم نسبت به حمزه (ع) علاقمند بوده اند چرا که شجاعت، رشادت و دفاع ایشان از رسول الله (ص) خیلی روشن بود.

او افزود:جناب ابوطالب (ع) یک نوع دفاع می‌کرد و دفاع جناب حمزه (ع) دفاع عملی از رسول گرامی اسلام (ص) بود. ایشان وقتی که شنید نسبت به رسول الله (ص) جسارت شده است، شخص جسارت کننده را تنبیه کرد. این نشان می‌دهد که ایشان دارای صفت شجاعت به تمام معنا بوده است.

این مرجع تقلید بیان کرد:فرق است به شجاعتی که در مدینه باشد با شجاعتی که در مکه باشد و در میان دشمنان؛ نسبت به رسول الله (ص) ابراز علاقه کند و دشمنش را بکوبد.

او عنوان کرد:در کنار قبر جناب حمزه (ع) مسجدی بوده که متاسفانه توسط وهابیون تخریب شده است. این نشان می‌دهد که قبر ایشان یا در مسجد بوده و یا در کنار مسجد بوده است. حتی دخت گرامی رسول خدا (ص) یعنی حضرت فاطمه زهرا (س) هر پنجشنبه تشریف می‌بردند کنار قبر ایشان و زیارت می‌کردند و از قبر جناب حمزه (ع) تبرک می‌جستند. این مسئله حاکی از عظمت و بزرگواری عموی گرامی رسول خداست.

آیت الله سبحانی اظهار کرد:جناب حمزه (ع) خاری در چشم ِدشمنانش بود به گونه‌ای که وقتی عثمان به حکومت رسید، ابوسفیان به کنار قبر ایشان آمد و به آن اهانت و جسارت کرد. این مسئله حاکی از عظمت جناب حمزه (ع) است که سال‌ها بعد از جنگ احد، دشمن اینگونه نسبت به ایشان واکنش نشان می‌دهد.

این مرجع تقلید گفت:امیدوارم که خداوند به شما دست اندرکاران همایش، توفیق عنایت فرماید.این مجموعه آثار همایش حضرت خدیجه (س) که را به همراه آورده اید، بسیار ارزشمند و چشمگیر است. این از ضعف ما است که آنگونه که شایسته است نتوانسته ایم شخصیت‌های بزرگ خودمان را به جهان اسلام معرفی کنیم.

او اظهار کرد:در آیه آخر سوره تحریم که خداوند می‌فرماید:«َوَمَرْیَمَ ابْنَتَ عِمْرَانَ الَّتِی أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِیهِ مِن رُّوحِنَا وَصَدَّقَتْ بِکَلِمَاتِ رَبِّهَا وَکُتُبِهِ وَکَانَتْ مِنَ الْقَانِتِینَ» و مریم دخترعمران را همان کسى که خود را پاکدامن نگاه داشت و در او از روح خود دمیدیم و سخنان پروردگار خود و کتابهاى او را تصدیق کرد و از فرمانبرداران بود، پیامبر اسلام (ص) در این مورد می‌فرمایند که برترین زنان جهان چهار نفر هستند که یکی از آنان جناب خدیجه کبری (س) می‌باشد.

انتهای پیام/ش

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.