سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با دستور پخت خجور یا بسراق آشنا شویم+فیلم و تصاویر

بسراق یا خجور یکی از شیرینی‌های پرطرفدار افغانستانی است که مردم این کشور آن را در عیدها و مراسم‌های مختلف خود تهیه می‌کنند.

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان،  رژیم غذایی مردم کشور افغانستان مملو از غذاهای سنتی مختلف است و در این میان سراق یا خجور یکی از شیرینی‌های پرطرفدار افغانستانی محسوب می شود.

مادران افغانستانی بسراق را برای فرزند و همسر مسافر خود می‌پزند، تا در راه با خوردن آن انرژی بگیرند. این شیرینی‌ بسیار خوشمزه و مقوی است که شما می‌توانید به راحتی آنها را تهیه کنید.

مواد لازم
۳ پیمانه آرد سفید
۳ پیمانه آرد سیاه
۱ قاشق چ پودر هل
۱ قاشق چ بکینگ پودر
۱ قاشق ق خمیر مایه
۱ قاشق غ وانیل
۲ لیوان روغن مایع
۲ پیمانه پودر شکر
۳ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شیر گرم

مراحل پخت:

تخم مرغ ها را در ظرفی می‌شکنیم و با همزن دستی خوب  بهم  می ز‌نیم  سپس شکر و شیر را اضافه کرده  و بازم  خوب  بهم می زنیم.

سپس پودر خمیر مایه و بکینگ پودر را  اضافه  می کنیم و همینجور که بهم م یزنیم روغن را  اضافه می کنیم و بعد پودر هل سبز و خوب بهم می زنیم و کم کم آرد سفید و سیاه را اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا خمیر بدست بیاید.

به مدت ۱و نیم ساعت خمیر را استراحت  داده و  سپس به اندازه کوچک کوچک از خمیر برمی داریم.

اول تو‌ی دست به آن حالت  می دهیم و سپس روی صافی می کشیم (برای قشنگی) و بعد در روغن نیم داغ با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا مغز پخت شود.

 

نکته: چون شکر در این شیرینی وجود دارد پس لازم است شعله گاز کم باشد  چون در هنگام سرخ شدن زودتر طلایی می شود. 

انتهای پیام/س

برچسب ها: غذای سالم ، غذای محلی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.