به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، ترکیب گرمای آتش و مقداری فلز و خاک، در نهایت به دیگهای سنتی که قازان نام دارد، تبدیل میشوند و زمینه اشتغالزایی را برای افراد زیادی فراهم میکنند.
قازان دیگی از جنس چدن است که از گذشتههای دور مورد استفاده اقوام کوچ روی به ویژه ترکمنها بوده است.
علی رغم وجود ظروف جدید در بازار، زنان ترکمن هنوز هم برای طبخ غذاهای سنتی مثل چکدرمه از قازان استفاده میکنند و این ظرفهای نقرهای رنگ علاوه بر ترکمنها در میان سایر مردم استان هم طرفداران زیادی دارد.
دلیل محبوبیت این ظرف خاص و استفاده از آن پس از گذشت سالها گرمایی است که به شکل یکنواخت به همه قسمتهای آن میرسد و برنج در آن به خوبی دم میکشد.
انتهای پیام/ف