سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر صنعت:

راه حل مشکل کارخانه سیمان بیارجمند به زودی اعلام می‌شود

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: جمع‌بندی نهایی درخصوص راه حل مناسب برای تکمیل و راه‌اندازی کارخانه سیمان بیارجمند تا ۲ ماه آینده اعلام می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، سیدرضا فاطمی امینوزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه بازدید از چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی شاهرود، گفت : وزارت صنعت، معدن و تجارت از ۲ هفته پیش پس از برگزاری نشست با مدیران و سهامداران کارخانه در حال ساخت سیمان بیارجمند، پیگیری برای تکمیل و راه اندازی این کارخانه را در دستور کار قرار داد.

او با بیان اینکه دولت با آسان‌سازی برخی روند‌ها مقدمات حل این مشکل را فراهم خواهد کرد افزود: از سوی دیگر با توجه به اینکه تکمیل این طرح نیازمند اعتبار قابل توجهی است، تلاش می‌شود یک سرمایه‌گذار عمده برای پیوستن به طرح جذب شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره راه اندازی کارخانه داروسازی شاهرود نیز گفت: این کارخانه به دلیل مشکلات مالی بیش از ۱۰ سال در این وضعیت باقی مانده است، اما طبق گفته سرمایه گذار، مشکلات بانکی قابل حل است و پس از آن وزارت صنعت، معدن و تجارت آماده کمک برای راه اندازی کارخانه است.

او همچنین با اشاره به بازدید‌های انجام شده از برخی واحد‌های صنعتی شاهرود ابراز کرد: تعدادی از این واحد‌ها در حال ساخت هستند و اگر حمایت ویژه شوند تا پایان سال قابل راه اندازی خواهند بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: برای راه اندازی دوباره واحد‌های تولیدی تعطیل این شهرستان نیز تلاش می‌شود تا در سریع‌ترین زمان ممکن به چرخه تولید بازگردند و به حفظ اشتغال شاهرود کمک کنند.

عملیات اجرایی ساخت کارخانه بیارجمند شاهرود در سال ۸۵ در زمینی به‌مساحت هشت هکتار در منطقه کم برخوردار بخش بیارجمند شهرستان شاهرود آغاز شد که بخشی از سهامداران این کارخانه مردم بیارجمند هستند.

برای اجرای این طرح بزرگ اقتصادی ۲ هزار و ۸۰۰ تن انواع ماشین‌آلات خارجی به ارزش حدود ۱۷ میلیون یورو وارد کشور شد، اما به دلیل مشکلات گوناگون عملیات ساخت این کارخانه چند سالی متوقف شده است.

همچنین ساخت کارخانه داروسازی "فردوس آرا" شاهرود ۱۴ سال پیش با سرمایه گذاری بخش خصوصی آغاز شد، اما با وجود تکمیل ساختمان این واحد تولیدی و خرید تجهیزات خط تولید با پیشرفت حدود ۹۵ درصد، به دلیل بدهی بانکی و نبود سرمایه در گردش به مرحله بهره برداری نرسیده و در تملک بانک قرار گرفت.

چندی قبل و با پیگیری مسوولان پس از ۱۰ سال مجوز رفع تملک این کارخانه صادر شد.

همچنین قرار است در قالب طرح جهش تولید ۱۵۰ میلیارد ریال وام برای راه اندازی این کارخانه پرداخت شود.

با بهره‌برداری از این طرح زمینه ایجاد ۱۵۰ شغل مستقیم و غیرمستقیم در شاهرود فراهم می‌شود.

انتهای پیام / ن 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.