سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شکر پالم، نوعی شکر سالم است که از نخل خرما به دست می‌آید.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، شکر پالم از میوه درخت پالم یا همان نخل خرما گرفته می‌شود و نسبت به شکرهای دیگر، سالم‌تر و دارای ویتامین ب۱۲ است.

مراحل متعددی برای فرآوری این شکر انجام می‌شود تا محصول نهایی به دست بیاید که در ادامه، فیلمی از این مراحل را مشاهده می‌کنید.

 


بیشتر بخوانید:


 

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.