به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، سید ابوالفضل ولیئی رئیس اداره امورمراتع اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: در راستای احیای پوشش گیاهی، جلوگیری از فرسایش خاک وحفظ منابع آب زیرزمینی، افزایش علوفه تولیدی و همچنین توسعه گونههای گیاهی دارویی و صنعتی، عملیات احیای پوشش گیاهی تحت عنوان عملیات بیولوژیک شامل بذرپاشی، بذرکاری، کپه کاری، تبدیل دیمزارهای کم بازده و ذخیره نزولات آسمانی در مراتع شهرستانهای شاهرود، سمنان، سرخه، آرادان، مهدیشهر، دامغان، گرمسار و میامی در سطح بیش از ۲۴ هزار هکتار از سال ۱۳۹۵ تا کنون اجرایی گردید.
سید ابوالفضل ولیئی رئیس اداره مرتع در جمع خبرنگاران افزود: از سطح عملیات احیایی انجام شده در مراتع استان بیش از ۱۸ هزار هکتار به توسعه گیاهان دارویی –صنعتی بومی استان اختصاص یافته که نقش مهمی در اشتغالزایی و افزایش درآمد مرتعداران و بهره برداران از مراتع و کاهش فشار چرای دام بر مراتع داشته است.
وی بیان داشت: اجرای عملیات احیایی با گیاهان دارویی در مراتع استان با مشارکت مرتعداران، جوامع محلی و بهره برداران این عرصهها صورت پذیرفته است و در همین راستا کارگاههای آموزشی متعددی در جهت آموزش بهره برداران برگزار گردیده است.
ولیئی به بخشنامه رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور مبنی بر لزوم تهیه طرحهای مرتعداری تا پایان سال ۱۴۰۰ برای مراتع استان اشاره و افزود در قالب طرحهای مرتعداری سایر پتانسیلهای موجود و درآمدزا در مرتع اعم از گیاهان دارویی، پرورش آبزیان، گردشگری و ... شناسایی و برای آن طرح تلفیقی بمنظور افزایش درآمد مرتعداران و کاهش فشار چرای دام در مراتع تهیه و اجرا خواهد شد.
انتهای پیام/ح