سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

از اجرای عملیات رفع تصرف از اراضی در زرین دشت تا کوچ پاییزه عشایر از ۱۵ آبان ماه در فارس

با حکم دستگاه قضایی میزان ۹۳ هزار مترمربع از اراضی ملی شهرستان زرین دشت از چنگال متصرفان آزاد و به عرصه‌های منابع طبیعی باز گردانده شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، صابر مریدی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان زرین دشت گفت: اجرای این حکم قضایی به استناد تبصره ۱ ماده ۵۵ اصلاحی قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل‌ها و مراتع صادر و بر اساس آن ۹۳ هزار و ۱۳۳ مترمربع از اراضی تصرفی در اراضی ملی پلاک‌های سه برکه و دبیران شهر زرین دشت رفع تصرف و قلع و قمع شد.

او بیان کرد: افراد متخلف با ساخت و ساز غیرمجاز در بخشی از اراضی ملی این منطقه اقدام به تخریب و تصرف این عرصه‌ها کرده بودند که به دام افتادند.

مریدی تصریح کرد: با تلاش نیرو‌های یگان حفاظت منابع طبیعی پس از پاکسازی کامل و جمع آوری ادوات جرم از اراضی مذکور آزاد و به بیت المال بازگردانده شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان زرین دشت از مردم خواست تا هرگونه تجاوز و تخریب منابع طبیعی را به شماره تلفن شبانه روزی و رایگان ۱۵۰۴ یگان امداد جنگل و مرتع اطلاع دهند.

آغاز کوچ پاییزه عشایر از ۱۵ آبان ماه در فارس

به منظور جلوگیری از بهره‌برداری‌های غیر مجاز و تخریب مراتع، کوچ پاییزه عشایر از ۱۵ آبان ماه امسال آغاز می‌شود.

عبدالحسن صمد نژاد مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس گفت: زمان حرکت زمینی مرتعداران مستقر در مراتع ییلاقی استان‌های اصفهان، چهار محال و بختیاری و کهکیلویه و بویر احمد که قصد ورود به مراتع قشلاقی را دارند از دهم آبان و زمان حرکت کوچ ماشینی ۱۵ آبان ماه به بعد است.

او بیان کرد: ورود هرگونه دام به مراتع استان از تاریخ ۱۵ آبان ۱۴۰۰ تعیین شده است و آن دسته از مرتعداران و دامداران ساکن در مراتع ییلاقی استان که قصد عبور دام از این مراتع را دارند باید در زمان جابجایی دام تقویم زمان بندی کوچ را رعایت واز ورود زود هنگام دام به مراتع قشلاقی قبل از موعد مقرر خودداری کنند.

صمد نژاد تصریح کرد: با توجه به لزوم تمدید سالانه پروانه چرا مرتعداران کوچنده در هنگام جابجایی دام پروانه چرای معتبر تمدید شده مرتع قشلاقی را به همراه داشته باشند.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس از شرکت‌های باربری درخواست کرد از صدور بارنامه به مقصد استان‌های فارس و بوشهر تا قبل از تاریخ ۱۵ آبان ۱۴۰۰ بدون مجوز حمل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خودداری کنند.

او با بیان اینکه حمل دام کامیون و کامیونت در استان فارس از تاریخ ۱۵ آبان ۱۴۰۰ بلا مانع بوده ادامه داد: به استناد تبصره ۲ ماده ۴۷ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، جریمه هر واحد دامی متخلف چهار میلیون و ۲۰۰ هزار ریال است.

صمد نژاد افزود: افراد بدون پروانه چرا یا کسانی که به دلایلی پروانه چرای آن‌ها باطل شده و یا واجدان پروانه با دام مازاد باید از ورود به مراتع استان فارس خودداری کنند.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان فارس اضافه کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف، تخطی، قصور و مسامحه در رعایت ضوابط درج شده در پروانه چرا پیگیری قانونی اعمال می‌گردد. رعایت ظرفیت مجاز، مدت زمان بهره برداری و ورود دام ضروری است.
او اظهار کرد: حضور دامدار غیر مجاز، بدون پروانه چرا و یا اجاره دادن مراتع بر اساس ماده ۴۷ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور، تحت پیگرد قانونی قرار گرفته و با آن‌ها برخورد می‌شود.

او با قدردانی از تمام دستگاه‌های اجرایی از جمله نیروی انتظامی گفت: عشایر نیز باید با پلاک کوبی وهویت‌گذاری دام قبل از زمان کوچ همکاری‌های لازم را با امور عشایر وعوامل انتظامی داشته باشند.

صمد نژاد درپایان از مردم و طبیعت دوست استان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف و یا موارد مشکوک در اراضی ملی مراتب را با شماره تلفن رایگان و شبانه روزی ۱۵۰۴ یگان امداد جنگل و مرتع اطلاع دهند.

اخذ سند تک برگ برای اراضی خفر

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خفر گفت: به منظور تحقق اهداف سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور بیش از ۲۳ هزار هکتار از اراضی ملی شهرستان خفر صاحب سند تک برگ شد.

کورش فرشید نسب رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خفر بیان کرد:این اسناد مربوط به پلاک‌های فشان، کوه سپیدار وکرفت این شهرستان است.

او تصریح کرد: اجرای طرح کاداستر برای اخذ سند لازم بوده و این امر گامی مهم برای پیشگیری از وقوع پدیده زمین‌خواری است و دسترسی به اطلاعات اراضی ملی و مستثنیات را آسان می‌کند.

فرشید نسب ادامه داد: اجرای طرح کاداستر یا حد نگاری اراضی علاوه بر مشخص کردن مرز بین اراضی دولتی و مستثنیات، از بسیاری از تخلفات و جرایم دراین عرصه‌ها نیز جلوگیری می‌کند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خفر افزود: با داشتن اطلاعات دقیق از مالکیت اراضی ضمن تسریع در پاسخگویی به استعلامات، اقدامی مؤثر در تأمین امنیت فکری افراد جامعه ایجاد می شود.

او با اشاره به اهمیت اجرای طرح کاداستر اراضی ملی و صدور اسناد مالکیت تک برگی اضافه کرد: با اخذ اسناد مالکیت اراضی ملی بنام دولت ضمن جلوگیری از تعرض افراد سودجو و فرصت طلب به این اراضی حفاظت و پاسداری از این عرصه‌ها نیز بهتر از قبل انجام می شود.

اخذ سند تک برگ برای اراضی کازرون

با اجرای طرح کاداستر ۷۵۹ هکتار از اراضی ملی شهرستان کازرون با اخذ سند تک برگ تحت مالکیت دولت قرار گرفت.

سید مجتبی ایران محبوب رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کازرون گفت: با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان کازرون، سند تک برگ اراضی ملی پلاک سیرجان شهرستان کازرون صادر شد.

او با اشاره به همکاری و تعاملات ایجاد شده با اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان کازرون بیان کرد: اسناد تک برگ بسیاری از اراضی ملی اخذ و این رویه تا سنددارشدن مابقی اراضی ادامه دارد.

ایران محبوب تصریح کرد: با صدور سند تک برگ علاوه بر جلوگیری از تخریب و تصرف اراضی ملی می‌توان از آن در محاکم قضایی و دیگر مراجع رسیدگی کننده به اختلافات اشخاص در این حوزه استفاده کرد.

انتهای پیام/ت

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.