سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهروند خبرنگار هرمزگان؛

آموزش پخت نان رگاگ/ نانی محبوب که گردشگران را هم جذب کرده است

نان رگاگ از نان های بسیار لذید هرمزگان است که پخت سنتی آن را در این خبر می‌توانید مشاهده کنید.

به گزارش گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، هر منطقه‌ای نان محلی خاص خود را دارد.جالب است بدانید درمرکز و شرق استان هرمزگان نانی به نام رگاگ وجود دارد که مردم آن منطقه با چای یا شیرچای میل می‌کنند.در امارات و کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز این نان که توسط ایرانی‌ها به حاشیه جنوبی خلیج فارس برده شده است،  «خُبز رقاق» می‌گویند. به قدری این نان محبوب است که حتی امارات به فکر آن افتاده آن را به نام خود ثبت کند.   

شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان طرز تهیه این نان سنتی را ارسال کرده است که در ادامه مشاهده می‌کنید.

منبع: شهاب دودمان


بیشتر بخوانید: 

دقایقی را به تماشای آخرین برداشت ثمره نخلستانی در اهواز بنشینید + فیلم


 

اگر مایل هستید از اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران بیشتر بدانید  اینجا  را کلیک کنید
انتهای پیام/
 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۵۱ ۰۱ بهمن ۱۴۰۰
نان ایرانی که امارات به نام خودش ثبت کند !!! آذربایجان و ترکیه کم نبودند در دزدیدن آثار ایران !!! امارات هم اضافه شد !!!
ماریا
۱۲:۵۲ ۱۲ آبان ۱۴۰۰
دلم خواست
مینو
۱۱:۵۸ ۱۲ آبان ۱۴۰۰
سلام ..ای جان ..نوش جونتون
ناشناس
۰۹:۲۳ ۱۲ آبان ۱۴۰۰
جالب بود
ناشناس
۰۸:۱۱ ۱۲ آبان ۱۴۰۰
عالی