سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کیک اسکاسکی + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک کیک خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه اسکاسکی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید

• آموزش آشپزی؛ از ساوارین میت بال و جوجه چوبی کنجدی تا رولت لذیذ روما با پنیر + تصاویر


مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه‌ی مرنگ:

سفیده‌ی تخم‌مرغ........۴ عدد

شکر........ سه‌چهارم پیمانه

مواد لازم برای کیک:

کره یا مارگارین......۱۲۵ گرم

شکر....... یک‌دوم پیمانه

زرده‌ی تخم‌مرغ......۴ عدد

آرد.... یک پیمانه

وانیل...... کمی

بیکینگ‌پودر...... یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای کرم:

کره......۲۰۰ گرم

شیرعسلی ساده..... یک قوطی

گردو....... یک پیمانه، خرد شده

وانیل...... کمی

روش‌تهیه

سفیده‌ها را با میکسر زده و شکر را بتدریج اضافه کنید تا شکر حل شده و سفیده‌ها کاملاً فرم بگیرند. این مایه را روی دو سینی که با کاغذ پوشانده‌اید پهن کرده و به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد بپزید. سپس از فر خارج کنید تا کاملاً خنک شود. برای درست کردن کیک، کره را به همراه شکر بزنید تا با هم مخلوط شوند سپس زرده‌ها را یکی‌یکی اضافه کنید. آرد، وانیل و بیکینگ‌پودر را نیز اضافه کرده و بعد از مخلوط شدن، مایه را روی سینی که کاغذ انداخته‌اید پهن کرده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد بپزید و بگذارید خنک شود. سپس کره نرم شده را با میکسر بزنید تا نرم و لطیف شود. شیرعسلی را بتدریج اضافه کنید تا کرم صافی به دست آید. در آخر وانیل را نیز اضافه کنید. برای درست کردن این شیرینی یک قسمت از مرنگ را روی صفحه گذاشته با کرم بپوشانید و گردوی خرد شده بپاشید. سپس نان پخته را روی گردو‌ها گذاشته مجدداً با کرم پوشانده و گردوی خرد شده بپاشید. سپس لایه دوم مرنگ را گذاشته با کرم پوشش دهید و با گردوی خرد شده تزیین کنید بعد از خنک شدن در یخچال به ابعاد مورد نظر برش دهید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.