سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشف نوع جدیدی از سلول‌ عصبی در شبکیه چشم

دانشمندان مرکز چشم جان آ. موران در دانشگاه یوتای آمریکا نوع جدیدی از سلول عصبی یا نورون را در شبکیه چشم کشف کردند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مدیکال اکسپرس، در سیستم عصبی مرکزی، مدار پیچیده‌ای از نورون‌ها برای انتقال اطلاعات حسی و حرکتی با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند. به اصطلاح اینترنورون‌ها به عنوان واسطه در زنجیره ارتباطات عمل می‌کنند. با انتشار در مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم آمریکا، یک تیم تحقیقاتی به سرپرستی نینگ تیان، نوع ناشناخته‌ای از نورون داخلی را در شبکیه چشم پستانداران شناسایی کردند.

این کشف یک پیشرفت قابل توجه برای این زمینه است، زیرا دانشمندان برای درک بهتر سیستم عصبی مرکزی با شناسایی همه کلاس‌های نورون‌ها و اتصالات آن‌ها تلاش می‌کنند.

تیان می‌گوید: بر اساس مورفولوژی، فیزیولوژی و ویژگی‌های ژنتیکی، این سلول در پنج کلاس نورون‌های شبکیه که برای اولین بار بیش از ۱۰۰ سال پیش شناسایی شدند، قرار نمی‌گیرد. آن‌ها ممکن است به خودی خود به یک کلاس نورون شبکیه جدید تعلق داشته باشند.

تیم تحقیقاتی نام کشف خود را سلول کامپانا بر اساس شکل آن که شبیه زنگ دستی است، نامیدند. سلول‌های کامپانا سیگنال‌های بصری را از هر دو نوع گیرنده‌های نوری میله‌ای و مخروطی حسگر نور در شبکیه چشم پخش می‌کنند، اما هدف دقیق آن‌ها موضوع تحقیقات در حال انجام است. آزمایش‌ها نشان داد سلول‌های کامپانا برای مدتی غیرمعمول - به مدت ۳۰ ثانیه - در پاسخ به تحریک فلاش نوری ۱۰ میلی‌ثانیه‌ای فعال می‌مانند.

تیان می‌گوید: در مغز، سلول‌های آتش ثابت در حافظه و یادگیری نقش دارند. از آنجایی که سلول‌های کامپانا رفتار مشابهی دارند، ما این نظریه را داریم که می‌توانند نقشی در ایجاد یک «حافظه» موقتی یک تحریک اخیر داشته باشند.

مطالعه تحقیقاتی منتشر شده با عنوان یک کلاس عصبی غیر معمول سیگنال‌های بصری را از میله‌ها و مخروط‌ها به سلول‌های گانگلیونی شبکیه منتقل می‌کند.


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.