سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیا موج ششم کرونا در مشهد آغاز شده است؟

از ابتدای پاییز زمزمه هایی درباره شروع موج ششم کرونا در آبان ماه شنیده می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،محمد پهلوان کاشی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: نمی‌توانیم به صورت قطعی بگوییم که پیک ششم در مشهد آغاز شده است، آمار مراجعان سرپایی افزایش پیدا کرده است، اما موردی که در آغاز موج برای ما اهمیت دارد، افزایش بستریان مبتلا به کروناست و تا زمانی که آمار بستریان افزایش پیدا نکند، موج  جدید شروع نمی‌شود.

او  با بیان اینکه در هشت استان کشور آمار مبتلایان به کرونا افزایش پیدا کرده است، افزود:  خراسان رضوی یکی از آن استان‌هایی است که در هفته‌های اخیر آمار مبتلایان آن افزایش پیدا کرده است. سبزوار روز گذشته در نرم‌افزار ماسک قرمز شد. بردسکن، تایباد و کاشمر نیز نارنجی اعلام شدند که احتمال دارد تا چند روز آینده قرمز شوند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: وقتی روند افزایشی در خراسان رضوی و استان‌های همجوار آن آغاز شده است، خطر افزایش بستریان مبتلا به کرونا در مشهد دور از انتظار نیست. هرچقدر استقبال مردم به واکسیناسیون بیشتر شود، خطر احتمال شروع پیک ششم کمتر می‌شود.

کاشی بیان کرد: با افزایش میزان مراجعان سرپایی به مراکز، ما احساس کردیم که وارد پیک ششم کرونا از لحاظ بستریان مبتلا به کرونا شده‌ایم. برخی از تحلیل‌ها بر این مبناست که باتوجه به کم شدن استقبال مردم از تزریق دوز اول کرونا، هرچند که تعداد مبتلایان افزایش پیدا کرده است، اما موارد بستریان مبتلا به کرونا افزایش چشمگیری نداشته باشد.


بیشتر بخوانید



او با اشاره به اینکه ما نگران آغاز پیک ششم در خراسان رضوی هستیم، تصریح کرد: به صورت قطعی نمی‌توانم بگویم که پیک ششم در مشهد آغاز شده است. آمار مراجعان سرپایی افزایش پیدا کرده است. باوجود افزایش مبتلایان و مراجعان سرپایی، اما موردی که در آغاز موج برای ما اهمیت دارد افزایش بستریان مبتلا به کروناست. تا زمانی که آمار بستریان افزایش پیدا نکند، پیک جدید شروع نمی‌شود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد: روز شنبه هشتم آبان ماه، ۱۳۱ نفر مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری شدند که نسبت به روز‌های گذشته آن آمار مبتلایان به کرونا بستری شده، کمی افزایش پیدا کرده است. در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۵۱۵ نفر مبتلا به کرونا بستری هستند. آمار مبتلایان به کرونا بستری در آی‌سیو‌ها نیز ۱۳۰ نفر است.

۵۰ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال در مناطق دانشگاه علوم پزشکی مشهد واکسیناسیون کامل شده‌اند

پهلوان کاشی با اشاره به اینکه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تا هشتم آبان ماه سال جاری ۳میلیون و ۱۶۰ هزار دوز اول واکسن کویید۱۹ تزریق شده است، اظهار کرد: همچنین یک میلیون و ۸۰۰ هزار دوز دوم واکسن تزریق شده که در مجموع ۵میلیون واکسن در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تزریق شده است.

او با بیان اینکه در حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیشتر واکسن سینوفارم تزریق شده است، افزود: ۲۵۰ هزار نفر در مشهد با وجود اینکه نوبت دوز دوم واکسن آن‌ها گذشته، اما به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکرده‌اند. ۱۵ درصد افراد جامعه هنوز برای تزریق واکسن اقدامی نکرده و برای تزریق آن مقاومت می‌کنند. استقبال از واکسن این افراد بسیار کم است. از جمعیت بالای ۱۲ سال دانشگاه علوم پزشکی مشهد که باید واکسیناسیون شوند، تقریبا ۸۰ درصد آنان دوز اول و ۵۰ درصد آنان دوز دوم خود را دریافت کرده‌اند.

مدیر روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه حدود ۵۰ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال مشهد واکسیناسیون کامل شده‌اند، ادامه داد: تمامی ظرفیت‌های واکسیناسیون در مشهد فعال است. روزانه ظرفیت تزریق حدود ۱۵۰ هزار دوز در مشهد وجود دارد. واکسیناسیون خانه به خانه به‌همت بسیج در محلات حاشیه شهر و واکسیناسیون مترویی نیز آغاز شده است. با این وجود روزانه تنها ۵۰ هزار دوز واکسن تزریق می‌شود؛ زیرا که استقبال از واکسن کاهش یافته است.

پهلوان کاشی بیان کرد: تزریق واکسن دوز اول در مشهد بسیار کاهش پیدا کرده است. میزان مراجعه برای تزریق دوز اول واکسن کرونا نسبت به هفته‌های گذشته به یک سوم رسیده است.

او در خصوص آخرین وضعیت واکسن کووپارس در مشهد، تصریح کرد: استقبال خوبی از واکسن‌های ایرانی در مشهد شد و تنها مشکل در این زمینه تعداد کم واکسن‌ها بود. همچنین استقبال خوبی از واکسن کووپارس در مشهد شده است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام//م.م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.