سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش سطح زیر کشت دلیل اصلی رشد تولید گیاهان دارویی در کهگیلویه و بویراحمد است

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: میزان برداشت گیاهان دارویی در مراتع استان امسال نسبت به پارسال به ۲ برابر افزایش یافته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج،گودرز باقری فرد معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال ۳۰ تن شیرابه گیاهان دارویی آنغوزه و باریجه در مراتع کهگیلویه و بویراحمد برداشت شده است در حالی که  پارسال ۱۵ تن شیرابه  گیاهان دارویی در استان برداشت شده بود.

او با اشاره به اینکه سطح زیر کشت گیاهان دارویی  در مراتع کهگیلویه و بویراحمد امسال ۵۰۰ و پارسال ۳۰۰ هکتار بوده بیان کرد: افزایش سطح زیر کشت مهمترین دلیل رشد میزان تولید گیاهان دارویی در استان بوده است.

باقری فرد با بیان به اینکه شیرابه گیاه دارویی آنغوزه به صورت خام به خارج از کشور صادر می شود افزود: قیمت هر کیلوگرم شیرابه گیاهان دارویی استان ۵۰۰ هزار تومان است.

او تاکید کرد: برای افزایش درآمد بهره برداران بومی نیاز است تا یک سرمایه گذار با حمایت دولت واحد فرآوری گیاهان دارویی در استان ایجاد کند که در صورت تحقق این امر زمینه ۱۰برابر شدن ثروت آفرینی از راه فروش گیاهان دارویی در کهگیلویه و بویراحمد فراهم می شود.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان افزود: طرح توسعه کشت گیاهان دارویی به عنوان یکی از راهکارهای اقتصادی کردن مراتع برای جوامع محلی تا پایان سال جاری در۶ هزار هکتار از مراتع استان انجام می شود.

او  تصریح کرد: این میزان گیاه دارویی در مناطق مختلف استان اعم از تنگ سرخ بویراحمد، کوه خامین باشت، تنگ سرخ و کاکان، کوه سیاه و کوه سفید لنده، دمه سادات و شبلیز دنا انجام خواهد شد.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت:تاکنون توسعه گیاهان دارویی با روش بذرپاشی و کپه کاری در سطح بیش از ۲۹ هزار هکتار از جنگل ها و مراتع استان انجام شده است.

او تاکید کرد:گیاهان دارویی پس از حداقل پنج سال قابل برداشت است.

کهگیلویه و بویراحمد رویشگاه بیش از ۲ هزار گونه گیاهی است که از این تعداد ۴۵۰ گونه آن دارویی است.

این استان دارای ۵۵۲ هزار هکتار مرتع و ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد دامی است.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.