سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۲۰ برابری خطر لخته شدن خون توسط چند ماده غذایی

چند ماده غذایی وجود دارند که به دلیل ویتامین کا درونشان، خطر لخته شدن خون را ۲۰ برابر افزایش می‌دهند.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پزشک متخصص سیستم ایمنی آندری پرودوس، محصولاتی را نام برد که خطر لخته خون را افزایش می‌دهند.

این پزشک خاطر نشان کرد که احتمال لخته شدن خون در افزاد مسن مبتلا به واریس، سبک زندگی کم تحرک و مبتلایان به بیماری‌های قلبی عروقی بیشتر است. افراد در این گروه‌های پرخطر باید از خوردن غذا‌های حاوی ویتامین کا پرهیز کنند که خطر لخته شدن خون را افزایش می‌دهد.

او افزود: سه ماده غذایی با بیشترین میزان ویتامین کا یعنی جعفری، اسفناج و ریحان هستند. علاوه بر این جعفری قهرمان مطلق محسوب می‌شود: در ۱۰۰ گرم جعفری ۲۰ دوز روزانه ویتامین کا وجود دارد. در ریحان و اسفناج هفت دوز و شش دوز روزانه ویتامین کا است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۰۴ ۱۸ دی ۱۴۰۰
این پزشک عمومی اسم نداشت
اسماعیل امیرصالحی
۰۲:۰۴ ۱۱ آبان ۱۴۰۰
سلام... در مورد نگهداری و پشتیبانی ریه از طریق غذا ونوع آن لطفا بنویسید ممنون
ناشناس
۲۲:۲۹ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
بله آبلیمو بخور اسفناج بیخیال. شوید هم خوبه
ناشناس
۲۱:۲۶ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
اون چیزی که لخته خون ایجاد میکنه مواد غذایی نیست بلکه واکسن کروناست پس آدرس علط به مردم ندید
ناشناس
۱۴:۵۵ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
ددم وای یعنی اسفناج رو با آهنش بی خیال شیم
ناشناس
۰۷:۳۸ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
فکر میکردم فقط گوشت قرمز ویتامین کا داره
ناشناس
۱۵:۰۱ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
زیاد فکر نکن . . .
ناشناس
۲۰:۴۵ ۱۰ آبان ۱۴۰۰
گوشت قرمز مملو از ویتامین کا هستش بخور جانم‌ گوشت بخور