به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، سیدمرتضی سقائیان نژاد،شهردار قم امروز در آیین نواختن زنگ روز قم در مدرسه استثنایی ابابصیر اظهار کرد: با تبدیلشدن قم بهعنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام بستر بسیار مطلوبتری جهت معرفی ظرفیتها و مواریث این شهر در سطح جهان ایجاد خواهد شد.
او افزود:برای این که قم در جایگاه واقعی خود قرار بگیرد باید همه در کنار هم باشیم و بتوانیم این شهر را به جایگاهی که شایسته آن بوده برسانیم.
سقائیان نژاد ادامه داد: فرهنگ ایثار و شهادت، عفاف و حجاب و سایر ویژگیهای معنوی و ارزشی در این شهر باید متفاوتتر از سایر شهرها باشد تا قم در تراز پایتخت فرهنگی جهان اسلام قرار بگیرد.
شهردار قم با تأکید بر این که به مناسبت روز قم امسال ۷۰ برنامه فرهنگی انجام میگیرد که در مقایسه با ظرفیت واقعی این شهر عدد قابلتوجهی نیست، گفت: حدود ۴۰۰ اثر تاریخی در شهر قم وجود دارد که معرفی تمام آنها در قالب یک روز یا یک هفته ممکن نیست و باید برنامهریزی ویژهای برای آگاهی بخشی نسبت به ظرفیتهای این شهر صورت بگیرد.
به گفته سقائیان نژاد، از ۱۲۰ کشور جهان بیش از ۳۵ هزار دانشجو در این شهر مشغول تحصیل هستند و تمدن نوین اسلامی به مرکزیت شهر مقدس قم باید شکل بگیرد و این مسئله بسیار مهمی برای مجموعه مدیران شهری است.
او ظرفیتهای قم را مورد توجه قرار داد و یادآور شد: ۴۴۴ امامزاده در قم مدفون بوده و سالانه افزون بر ۲۵ میلیون زائر به این شهر سفر میکنند و ما میخواهیم از ظرفیت روز قم برای معرفی و شناسایی این ظرفیتها بیشترین استفاده را داشته باشیم.
شهردار قم با بیان این که روز قم باید بتواند ظرفیتهای عظیم این شهر را بهدرستی معرفی نماید، گفت: شهرداری در تلاش است تا کلانشهر قم با اجرای برنامههای مدون، به پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال ۲۰۲۶ تبدیل شود.
انتهای پیام/ش