سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرماندار نهاوند:

پروژه کارخانه فرآوری دولومیت نهاوند ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

فرماندار نهاوند گفت: پیش بینی می‌شود پروژه کارخانه فرآوری دولومیت نهاوند تا اوایل دی‌ماه امسال به بهره‌برداری برسد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، مراد ناصری، فرماندار نهاوند گفت: این پروژه در تیرماه سال ۹۹ در نهاوند کلنگ‌زنی شد و عملیات اجرایی آن در مهرماه همان سال آغاز شده و در حال حاضر این پروژه ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

او افزود: این پروژه در روستای وهمان در هفت کیلومتری جاده کرمانشاه با سرمایه گذاری شرکت فرآورده‌های نسوز ایران «وابسته به شستا» با اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال در حال احداث است.

فرماندار نهاوند با بیان این‌که پیش‌بینی می‌شود عملیات ساخت این پروژه در اوایل دی‌ماه امسال به پایان رسیده و آماده بهره‌برداری شود، افزود: بر اساس مطالعات انجام شده دولومیت دوچشمه نهاوند بهترین نوع دولومیت در جهان است و در فاز نخست اجرای این پروژه ۱۰۰ هزارتن دولومیت کلسینه توسط این کارخانه در سال تولید می‌شود.

ناصری با بیان این‌که عملیات اجرایی پروژه معدن دولومیت نهاوند یکی از کالا‌های استراتژیک در صنایع فلزی کشور است، یادآوری کرد: در صورتی‌که فاز‌های بعدی این پروژه که شامل «تولید دولومیت کلسینه و زینتره» نیز اجرایی شودد این پروژه برای ۱۷۰ نفر اشتغال‌زایی مستقیم دارد.

او با اشاره به این‌که مجوز حفر چاه آب این پروژه صادر شده و در حال حفاری هستند و خط انتقال گاز برای این کارخانه نیز در حال اجراست، تاکید کرد: معدن دولومیت دوچشمه نیز به این کارخانه واگذار شده و راه دسترسی کارخانه و معدن نیز اجرا شده است.

فرماندار نهاوند در ادامه به پروژه فروسیلیس نهاوند اشاره کرد و گفت: پروژه فرآوری فروسیلیس با سرمایه گذاری شرکت صنایع آلیاژی نهاوند سیلیس در حال پیگیری است و این پروژه با سرمایه‌گذاری ۴۶۰ میلیارد ریال در کیلومتر ۱۵ جاده کرمانشاه احداث می‌شود.

ناصری اضافه کرد: در حال حاضر زمین محل اجرای این پروژه خریداری شده و استعلامات نیز اخذ شده و در مرحله عقد قرارداد با بانک هستند.

او بیان کرد: فروسیلیس در صنایع فولاد سازی کاربرد دارد و بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان فروسیلیس کارخانه‌های فولاد هستند و سایر ریخته‌گری‌ها و کارخانه‌های تراکتورسازی نیز مصرف کننده این ماده هستند.

انتهای پیام/ب

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.