به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، سرهنگ فضل اله شیری رئیس پلیس راهور استان گفت : برای جلوگیری از ثبت جریمه طرح محدودیت کرونا در جادههای بین شهری توسط دوربین های راهداری و پلیس راه، فرمانداریها علاوه بر صدور مجوز اضطراری برای شخص، لیست مجوزهای صادره را به صورت لوح فشرده برای ثبت در سیستم اجرائیات راهور ناجا به پلیس راه استان تحویل دهند.
او گفت : در سطح شهرها برای هیچ نوع تخلف رانندگی از دوربینهای سطح شهر استفاده نمیشود، زیرا دوربینهای منصوبه مورد تایید پلیس نبوده و کد اعمال قانون تعلق نگرفته است چرا که اعمال قانون بر خلاف حقوق عمومی مردم انجام نمیگیرد.
رئیس پلیس راهور استان افزود: در تمام شهرهای تابعه که دارای مدیریت راهور و دادسرا و دادگاه هستند کمیسیون ماده پنج قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی برای رسیدگی به شکایات، اعتراضات مردم نسبت به جریمهها دایر و فعال هستند فلذا شهروندان در تمام شهرها میتوانند مراجعه و الزامی به حضور در اجرائیات مرکز استان ندارند.
شیری افزود: اعمال قانون در شهرهای استان صرفا با دست افزار یا قبض جریمهای که در اختیار پلیس میباشدو توسط مامورین آموزش دیده و با نظارت لازم انجام میگیرد.
او ادامه داد: در حال حاضر تا مبلغ یک میلیون تومان خلافی خودرو مالک یا نماینده قانونی وی در صورت اعتراض و داشتن دلایل موجه میتوانند به مراکز پلیس +۱۰ مراجعه و نسبت به تشکیل پرونده سیستمی جهت ارجاع به راهور جهت رسیدگی اقدام نمایند.
او گفت: در صورت قانع نشدن و اصرار بر اعتراض مالک یا نماینده وی در مرحله بعد وبرای تجدید نظر خواهی میتوانند جهت تشکیل پرونده به اجرائیات پلیس راهور و طرح موضوع در کمیسیونهای ماده پنج قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی اقدام نمایند.
رئیس پلیس راهور از شهروندان خواست برای پرداخت خلافی خودرو از درگاههای امن از جمله سایت راهور ۱۲۰ و دستگاههای خودپرداز یا شش بانک متولی، نسبت به پرداخت خلافی وسیله نقلیه اقدام شود.
او افزود: شهروندانی که قصد تعویض پلاک دارند سعی نمایند برای جلوگیری از دوبار پرداختی جرائم رانندگی و تسریع در کار آنها در مکان تعویض پلاک نسبت به تسویه حساب خلافی خودرو اقدام نمایند .
انتهای پیام/د