سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خورش انارترش و شیرین برای پاییز + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک خورش خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه  خورش انارترش و شیرین را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید

• آموزش آشپزی؛ از ساوارین میت بال و جوجه چوبی کنجدی تا رولت لذیذ روما با پنیر + تصاویر


مواد لازم برای ۵ نفر
پیاز - ۲ عدد
سیر - ۴ حبه
سینه مرغ خرد شده - یک کیلوگرم
روغن - ۵ قاشق غذاخوری
عصاره مرغ – به مقدار لازم
پودرسیر - یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه - یک قاشق چای خوری
رب انار – یک پنجم فنجان
زعفران و زردچوبه – به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱- در تابه‌ای مناسب کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید.
۲- بعد از تفت پیاز سینه‌های مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تفت بخورد.
۳- دم‌کرده زعفران و ادویه را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
۴- رب انار را همراه با عصاره گوشت به مواد بیفزایید و در انتها دانه‌های انار را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید مواد با هم جا بیافتد.
۵- اگر شیرین دوست دارید‌ می‌توانید مزه آن را با اضافه کردن کمی شکر تغییر دهید.

منبع: خراسان 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.